تولید سالانه 1/5 میلیون شاخه گل نرگس در پلدختر

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی پلدختر از آغاز برداشت گل نرگس از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: سالانه5/1میلیون شاخه گل نرگس در این شهرستان تولید می‌شود.
کد خبر: ۱۱۲۲۷۵۱

به گزارش فارس، علی ولی پور در پلدختر، اظهار داشت: امسال با توجه به شرایط مناسب و مستعد آب و هوایی شهرستان پلدختر 10 هزار هکتار از اراضی آبی آن زیر کاشت گل نرگس رفته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته میزان هفت هکتار از اراضی شهرستان به کشت گل نرگس اختصاصیافته بود افزود: میزان تولید گل نرگس در هر هکتار از اراضی آبی شهرستان پلدختر به طور متوسط 150 هزار شاخه هست.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی پلدختر گفت: عمده کشت گل نرگس در این شهرستان در بخش معمولان و روستاهای واشیان؛ کرکی و هلوش از بخش مرکزی است.

وی افزود: هر شاخه گل نرگس در شهرستان به قیمت 5 هزار ریال سر مزرعه در حالی که در تهران هر شاخه به قیمت 20 هزار ریال به فروش میرسد.

ولی پور خاطرنشان کرد: در شهرستان پلدختر کاشت گل نرگس از ابتدای شهریور آغاز میشود و از بهمنماه تا پایان اسفند عملیات برداشت آن ادامه دارد.

وی افزود: تعداد 15 نفر از کشاورزان شهرستان پلدختر به کاشت و پرورش گل نرگس میپردازند و در این زمینه فعالیت میکنند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی پلدختر گفت: سالانه5/1 میلیون شاخه گل نرگس از مزارع شهرستان پلدختر تولید و به بازارهای مصرف در استانهای تهران، مرکزی، خوزستان و لرستان وارد میشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها