کم آبی و اقدامات بشری بلای جان خوزستانی‌ها

عضو شورای شهر اهواز گفت: شرایط اقلیمی و تأسیسات نفتی در حوزه دشت آزادگان، موجب خشک شدن بخش عظیمی از تالاب هورالعظیم و کم‌آبی رودخانه‌ها و به‌تبع آن تشدید و ایجاد کانون‌های داخلی شد.
کد خبر: ۱۱۲۲۷۲۹

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حسین حیدری، عضو شورای شهر اهواز اظهار کرد: متأسفانه خشکسالیهای اخیر و کم شدن نزولات الهی و همچنین شرایط اقلیمی و اقدامات بشری نظیر ایجاد تأسیسات نفتی در حوزه دشت آزادگان، موجب خشک شدن بخش عظیمی از تالاب هورالعظیم و کمآبی رودخانهها و بهتبع آن تشدید و ایجاد کانونهای داخلی شد که همه این موارد بهداشت سلامت مردم را در معرض خطر قرار داده است.

وی افزود: پدیده ریزگردها علاوه بر صدماتی که بهسلامت شهروندان وارد کرده خسارات مادی و اقتصادی مستقیم و غیرمستقیم زیادی به دنبال داشته که میتوان به مواردی مانند مهاجرت مردم استان خصوصاً مهاجرت افراد کارشناس و تحصیلکرده مانند متخصصان، استادان خوزستانی و همچنین حاضرنشدن سرمایهگذاران در استان و از بین رفتن فضای سبز در سطح شهر، تعطیلی ادارات، تعطیلی کارخانهها، تعطیلی مدارس، تعطیلی یگان حملونقل درونشهری و برونشهری، لغو پروازها اشاره کرد.

حیدری بیان داشت: قطعاً لازم است برای حل این بحران نشستهای تخصصی برگزار شود و با ارائه نظرات کارشناسی شده و اجرای آنها هرچه زودتر ضررهای جانی در بحث سلامت مردم و همچنین بحث مادی که اشاره شد را کنترل کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها