سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران خبر داد:

سقوط پژو از ارتفاع ۵ متری در بزرگراه شهید بابایی

سقوط پژو پارس از پل، 2 مصدوم بر جا گذاشت + عکس

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از تصادف ۳ خودرو در در مسیر شرق به غرب اتوبان تهران-کرج خبر داد و گفت: در این حادثه ۲ نفر مصدوم شدند.
کد خبر: ۱۱۲۰۸۵۲
سقوط پژو پارس از پل، 2 مصدوم بر جا گذاشت + عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سید جلال ملکی ظهر جمعه از تصادف ۲ خودرو در مسیر شرق به غرب اتوبان تهران-کرج خبر داد و گفت: این حادثه ساعت ۱۳:۳۹ به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد و آتش نشانان در مدت زمان ۳ دقیقه به محل حادثه رسیدند.

وی گفت: یک دستگاه خودرو سواری پژو پارس هنگام حرکت در این مسیر به دلایل نامشخص از مسیر منحرف شده و پس از برخورد با گاردریل های حاشیه بزرگراه و پل که بر روی آن در حال تردد بود و شکستن این گاردریل ها به سطح خیابان پایینی که خیابان «اردستانی» در ارتفاع ۵ -۶ متر پایین تر بود سقوط کرد و با یک دستگاه خودرو «جک» که در حال تردد در خیابان پایینی بود برخورد کرد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران افزود: خودرو «جک» نیز در اثر این برخورد منحرف شده و با یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ برخورد کرده بود و در واقع ۳ دستگاه خودرو درگیر این حادثه شده بودند.

ملکی ادامه داد: داخل خودرو پژو پارس یک پدر و پسر ۱۰ ساله حضور داشتند، که پسر ۱۰ ساله به شدت آسیب دیده و پدر نیز مصدوم شده بود، که هر ۲ نفر تحویل عوامل اورژانس شدند.

وی گفت: با حضور عوامل راهور خودروها به محل مناسبی انتقال داده شد و محل برای بررسی علت حادثه تحویل پلیس راهور شده و در ساعت ۱۴:۴۸ عملیات به پایان رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها