به گزارش جامجم آنلاین به نقل از گجتنیوز، طبق گزارش های متعدد کاربران از سراسر کشور، شب گذشته برای دقایقی، دسترسی به اپلیکیشنهای تلگرام و اینستاگرام در اینترنت های خانگی (سرویس ADSL) مقدور شده و برای مدت زمانی کاربران بدون مشکل قادر به استفاده از این اپلیکیشنها از طریق سرویس دهنده های ADSL بودند؛ با این حال دسترسی به تلگرام و اینستاگرام در اپراتورهای همراه اول ، ایرانسل و رایتل همچنان قطع بود.
به دنبال اغتشاشات اخیر در کشور، دسترسی به اپلیکیشنهای تلگرام و اینستاگرام در ایران طی روزهای گذشته فیلتر شده بود اما بسیاری از مسئولین مربوطه موقتی بودن این محدودیت ها را اعلام کرده بودند. حال به نظر میرسید رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام از شبکه اینترنت خانگی ADSL آغاز شده است.
اما درست دقایقی پس از رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام ، مجددا محدودیت ها در تمام شبکه اینترنت ایران بر روی این دو اپلیکیشن اعمال شد و به نظر میرسد رفع فیلتر یک اشکال فنی بوده باشد!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: