رهبر انقلاب در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تاکید کردند

نمی‌شود یک‌دهه همه‌کاره بود و دهه بعد مخالف‌خوان

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار مسئولان و اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سراسر کشور، با اشاره به تلاش بی‌وقفه آمریکا برای شبهه‌پراکنی و گرفتن «امید و اعتماد به نفس ملت»، از همراهی خواسته یا ناخواسته برخی افراد با اهداف دشمن بشدت انتقاد کردند و با یادآوری تحلیل‌ها و تبلیغات پوچ چهل‌ساله دشمن درباره شکست یا تضعیف جمهوری اسلامی تاکید کردند: به فضل الهی و با اتکا به هوشیاری و ایستادگی مردم، همچون گذشته بینی دشمنان را به خاک می‌مالیم و با تلاش مضاعف مسئولان برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، راه پیشرفت و سرافرازی را با اقتدار ادامه خواهیم داد.
کد خبر: ۱۱۰۷۳۵۰

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تبریک سالروز میلاد حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام و گرامیداشت سالگرد حماسه مردمی 9 دی سال 1388، از «تبلیغ» به عنوان مهم‌ترین وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یاد کردند و با اشاره به ریشه قرآنی تبلیغ گفتند: در اسلام تبلیغ به معنای «رساندن صادقانه، صمیمانه، مسئولانه و امانت‌دارانه یک پیام به افکار عمومی به‌منظور تفاهم با مردم» است تا آنان با احساس مسئولیت به سمت یک هدف والا سوق داده شوند و حرکت کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: تبلیغ در اسلام کاملا در جهت مخالف با پروپاگاندای غربی‌هاست که با هدف رسیدن به پول و قدرت انجام می‌شود و در آن فریب افکار عمومی، دروغگویی و بازیگری نیز جایز است.

جنگ نرم دشمن برای گرفتن امید از ملت ایران

ایشان، دادن امید و اعتماد به‌نفس به مردم و تبیین فرصت‌ها و تهدیدها و شناساندن دوست و دشمن را از الزامات تبلیغ در اسلام دانستند و خاطرنشان کردند: امروز مهم‌ترین هدف جنگ نرم دشمن، گرفتن امید و اعتماد به‌نفس ملت ایران است.

رهبر انقلاب اسلامی، تبلیغ را همانند عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی یک میدان جنگ توصیف کردند و گفتند: برخی از این‌که گفته شود جنگ تبلیغاتی یا جنگ اقتصادی و فرهنگی، خوششان نمی‌آید و می‌گویند باید از صلح صحبت کرد، در حالی‌که جنگ دشمن با ملت ایران، در عرصه‌های مختلف یک واقعیت است و اگر ما از این واقعیت غافل باشیم، طرف مقابل هوشیار و مراقب است و طراحی خود را به پیش می‌برد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: البته امروز جنگ، جنگ نظامی نیست زیرا آنها جنگ نظامی نمی‌کنند و غلط هم می‌کنند اگر بخواهند جنگ نظامی کنند.

ایشان جنگ نرم دشمن را خطرناک‌تر از جنگ نظامی خواندند و در بیان علت اصلی دشمنی با نظام اسلامی افزودند: انقلاب اسلامی در طول 40 سال گذشته، ساختار و فرمول غلط قدرت حاکم بر دنیا را تغییر و نشان داده است که یک ملت می‌تواند نه سلطه‌گر باشد و نه سلطه‌پذیر، نه زور بگوید و نه زیر بار هیچ زورگویی برود.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری انواع توطئه‌ها و فشارها اعم از جنگ و تحریم، تهدید و تهمت، نفوذ و ایجاد اختلاف داخلی برای مقابله با ملت ایران گفتند: ملت ایران 40 سال مقتدرانه ایستادگی کرده و توانسته است بر همه این توطئه‌ها فائق آید و از هفت‌خوانی عبور کند که دیگر ملت‌ها از یک‌خوان آن نیز نتوانستند عبور کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به سرنوشت بیداری اسلامی در برخی کشورهای عربی و شمال آفریقا که منجر به فتنه و جنگ داخلی و اختلافات مذهبی و قومی شد، خاطرنشان کردند: ملت ایران از همه این مراحل با سربلندی و اقتدار عبور کرد و مقایسه میان جمهوری اسلامی و سرنوشت بیداری اسلامی در برخی کشورها، مقایسه‌ای عبرت‌آموز است.

مهم، فهمیدن نقشه دشمن است

ایشان با تاکید بر استمرار دشمنی‌ها با ملت ایران، گفتند: مهم این است که در هر دوره‌ای طراحی و نقشه دشمن در عرصه‌های مختلف را بفهمیم و براساس آن، پیشگیری، دفاع خوب یا حمله پیش‌دستانه انجام دهیم.

رهبر انقلاب اسلامی، مهم‌ترین طراحی جبهه مقابل در مقطع فعلی را ناامید کردن مردم به آینده و گرفتن اعتماد به نفس آنان از طریق بزرگنمایی مشکلات و ضعف‌ها و کاستی‌ها دانستند و افزودند: امروز در فضای مجازی، هزاران توپخانه در حال شلیک به سمت ملت ایران است و اگر گفته می‌شود باید مراقب فضای مجازی بود از این جهت است که دشمن نتواند از این فضا برای هدف قرار دادن هویت و موجودیت ملت و نظام اسلامی استفاده کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «انتشار آمارهای بی‌پایه، ادعاهای دروغ، تخریب چهره‌های مورد قبول مردم و انکار موفقیت‌های انقلاب اسلامی» را بخش‌هایی از اقدامات در فضای مجازی برای بدبین کردن مردم بویژه جوانان و نوجوانان دانستند و خاطرنشان کردند: متأسفانه برخی افراد بی‌تقوا در داخل با متهم کردن افراد و دستگاه‌ها و تلاش برای صحیح جلوه دادن دروغ‌های شاخدار بیگانگان، همان کار دشمن را انجام می‌دهند.

ایشان افزودند: این افراد به‌جای آن‌که سیاست خود را «دینی» کنند، برای رسیدن به اهداف پست و حقیر سیاسی، دین خود را با سیاسی‌کاری همراه کرده‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: این افراد، بی‌ملاحظه و بدون در نظر گرفتن خدا و دین و انصاف، در جهت اهداف دشمن سخن می‌گویند و به قیمت ناامید کردن مردم و نسل جوان، دشمن را شاد می‌کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: کسانی که دیروز همه امکانات کشور در اختیار آنها بود و کسانی که امروز همه امکانات مدیریتی کشور را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه کشور سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند، ضمن آن‌که مردم آگاه هستند و این‌گونه رفتارها در آنان تأثیرگذار نخواهد بود.

تهمت و لجن‌پراکنی حرام است

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به خدمات مهم همه مدیران جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون، تأکید کردند: البته در کنار این خدمات، صدماتی هم بوده است که باید از خدمات سپاسگزاری شود و صدمات هم مورد نقد منصفانه و مسئولانه و عاقلانه قرار گیرند نه نقد همراه با فحاشی و تهمت چراکه نقد و نقدپذیری واجب است اما تهمت و لجن‌پراکنی حرام است.

ایشان خاطرنشان کردند: این‌که فردی مکرر، دستگاه‌ها یا قوای مختلف را مورد حمله و تهمت قرار دهد، هنر نیست زیرا هر کودکی می‌تواند با یک سنگ، شیشه‌ای را بشکند، هنر آن است که انسان خدا را در نظر داشته باشد و منطقی حرف بزند و از سخن گفتن برای هوای نفس و جهات شخصی و دستیابی به قدرت پرهیز کند چرا که خداوند بابت هر سخنی از انسان سوال و مواخذه خواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر این‌که «انقلابی‌نمایی» غیر از «انقلابی‌گری» است، گفتند: انقلابی‌گری کار سختی است زیرا پایبندی و تدین لازم دارد و نمی‌شود که انسان در یک دهه همه‌کاره کشور باشد و در دهه بعد، تبدیل به مخالف‌خوان کشور شود. ایشان تاکید کردند: روز 9دی با آن عظمت، روز پاسخ ملت به چنین بازی‌هایی و دفاع از ارزش‌های انقلاب و دین بود که البته امروز هم بحث پایداری بر ارزش‌ها وجود دارد.

برای دفاع از انتخابات ایستادگی کردیم

ایشان خاطرنشان کردند: در آن زمان در دفاع از انتخابات ایستادگی کردیم و همان‌گونه که اعلام کردم و با وجود فشارها، زیر بار ابطال انتخابات نرفتم.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری سخنان حکیمانه امام خمینی(ره) مبنی بر این‌که «میزان حال فعلی افراد است»، خاطرنشان کردند: همه باید مراقب باشیم زیرا هیچ‌کس ضمانت درست‌ماندن تا لحظه مرگ را ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان وظیفه مهم دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ها را در پاسخگویی به شبهات ایجاد شده از جانب دشمن خاطرنشان کردند و افزودند: نباید جوان ما احساس گیجی و حیرت کند و باید شبهات را برطرف و ذهن‌ها را قانع و آسوده کرد.

ایشان بزرگنمایی رسانه‌های دشمنان درباره میزان مخاطبان را همچون وعده‌های آنان درباره اضمحلال جمهوری اسلامی، پوچ و دروغ خواندند و افزودند: روز اول انقلاب گفتند نظام اسلامی شش ماه بیشتر دوام نمی‌آورد، در پایان شش ماه گفتند دو سال و بعد هم مدام این تحلیل‌های بی‌اساس را تکرار کردند اما بعد از 40 سال جمهوری اسلامی به حیات طیبه خود ادامه می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: همه بدانند در این مرحله نیز آمریکای جنایتکار و همدستان او را به فضل الهی زمینگیر خواهیم کرد.

ایشان رژیم ایالات متحده آمریکا را از فاسدترین و ظالم ترین حکومت‌های دنیا برشمردند و افزودند: حمایت این رژیم از داعش و تروریست‌های تکفیری، همدستی با حکومت‌های ظالم و دیکتاتور همچون آل‌سعود و حمایت از جنایتکاران صهیونیست و جنایتکارانی که هر روز در یمن مردم را به خاک و خون می‌کشند، نمونه‌هایی است که ماهیت پلید و فاسد رژیم آمریکا را نشان می‌دهد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تبعیض نژادی حاکم بر آمریکا و سیستم قضایی این کشور گفتند: با وجود این مشکلات و ایرادهای مبنایی، آنها دستگاه قضایی دیگر کشورها از جمله دستگاه قضایی متدین ایران را متهم می‌کنند.

باید نقاط مثبت و منفی را در کنار هم دید

ایشان افزودند: البته دستگاه قضایی ما بدون ایراد نیست و بنده از اشکالات قوه قضاییه و قوه مجریه بی‌اطلاع نیستم اما باید نقاط مثبت و منفی را در کنار هم دید و نباید همه را با یک چوب راند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هزینه‌های فراوان و طرح‌های پیچیده آمریکا را برای ایجاد اختلاف سیاسی، مذهبی، قومی و زبانی در ایران، بی‌فایده و شکست خورده دانستند و افزودند: به اذن الهی ملت ایران و نظام اسلامی در همه عرصه‌ها آمریکا را مایوس خواهند کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با مقایسه ریگان از روسای جمهور سابق آمریکا با رئیس‌جمهور فعلی این کشور گفتند: ریگان از این فرد فعلی هم هنرپیشه‌تر بود و هم قوی‌تر و البته عاقل‌تر و عملا هم علیه مردم ایران اقدام کرد و هواپیمای مسافربری ما را زد اما اکنون در درگاه الهی مواخذه و عذاب می‌شود و جمهوری اسلامی با اقتدار افزون‌تر به رشد و پیشرفت ادامه می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: این مسیر در دوره رئیس‌جمهور فعلی آمریکا هم ادامه خواهد داشت و داغ از میدان خارج شدن یا ضعیف شدن جمهوری اسلامی بر دل اینها هم باقی خواهد ماند.

با دستکش مخملی توانستند سر بعضی از ما را گرم کنند

ایشان افزودند: البته بعضی مقامات آمریکایی با نرمش‌های ظاهری و پوشاندن دست چدنی خود با دستکش مخملی، توانستند در برهه‌ای سر بعضی از ما را گرم کنند اما زود رسوا شدند و امروز حقیقت نیات پلید آمریکا در قبال اسلام و جمهوری اسلامی کاملا آشکار شده است.

رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان، اقتصاد درون‌زا و مقاومتی را علاج ابزار اصلی دشمن یعنی تحریم برشمردند و افزودند: مسئولان اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند و به زبان آوردن آن اکتفا نکنند و متوجه باشند که اقتصاد مقاومتی با واردات بی‌رویه و ضعف تولید داخلی نمی‌سازد.

ایشان با تاکید بر خرید اقلام مورد نیاز دستگاه‌ها از تولیدات داخلی، مردم را به اقبال جدی به محصولات داخلی توصیه کردند و افزودند: اینها باطل السحر دشمن است، البته نیاز به زمان دارد و ممکن است در شش ماه یا یک سال جواب ندهد، اما تنها علاج واقعی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، هوشیاری در مقابل روش‌های مختلف دشمن از جمله نفوذ در دستگاه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر را کاملا ضروری خواندند و گفتند: باید نقشه دشمن را درک کرد و چاپلوسی، ابراز محبت‌ها و ارادت‌ها و دعوت او برای دست‌دادن و گفت‌وگو را جدی نگرفت.

سخن پایانی رهبر انقلاب این جمله بود: اگر این موارد را رعایت کنیم، جمهوری اسلامی به حرکت رو به جلو ادامه می‌دهد و مشکلاتی نظیر تورم، رکود و مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم که بنده از آنها مطلع هستم با همت و تلاش مسئولان قابل رفع است و خداوند گره‌ها را باز خواهد کرد.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله جنتی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گزارشی با اشاره به مسئولیت این شورا در برگزاری مراسم‌ها، گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متعلق به همه مردم است و تلاش می‌کند بدون وابستگی به جریان‌های سیاسی در همه برنامه‌ها، شعارها و قطعنامه‌های خود، انقلابی و مردمی عمل کند.

آیت‌الله جنتی حماسه 9 دی را یوم‌الله و معجزه الهی دانست و با بیان این‌که مردم انقلابی ایران قریب 40 سال در صحنه حاضر بوده‌اند، افزود: برای بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و برگزاری مراسمی باشکوه از ظرفیت همه نیروهای انقلاب استفاده خواهیم کرد.

مسئولان قبلی و فعلی مخاطب هشدار رهبری هستند

مهدی فضائلی

کارشناس مسائل سیاسی

فرمایش مقام معظم رهبری صرفا یک توصیه و سفارش نبود بلکه یک نوع هشدار به مسئولان بود. این تذکر جدی تفاوت مهمی دارد با این که بگوییم رهبر معظم انقلاب برای رعایت برخی نکات، توصیه‌هایی مطرح کردند.

دیگر آن که مصادیق این تذکر جدی و هشدار شامل مدیران سابق و مدیران فعلی کشور بود. یعنی کسانی که در گذشته مسئولیت داشتند، نمی‌توانند به صورت مدعی وارد میدان شوند و ژست و قیافه اپوزیسیون بگیرند، چون به هر حال در آنچه که نظام قرار دارد آنها هم شریک و دخیل هستند. همین‌طور کسانی که امروز دارای مسئولیت بویژه در مقامات بالا هستند، نمی‌توانند برای جلب برخی افکار و جلب آرا به سمت خود، اقداماتی را صورت دهند. آنها نباید بعضی از ضعف‌ها و کاستی‌های خود را سرپوش بگذارند و قرار نیست چنین نقشی را داشته باشند تا از خودشان سلب مسئولیت کنند. بنابراین مصادیق این تذکر جدی، متعدد و متنوع است. کسانی که زمانی دارای مسئولیت‌های بالای امنیتی در کشور بودند، امروز نمی‌توانند به عنوان مدعی به نحوی در مورد برخی مسائل صحبت کنند که گویی تازه از خارج کشور وارد شده‌اند یا این‌که هم‌اکنون با ورود به سیستم حاکمیت، فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. همان کسانی که مسئولیت‌های بالای اجرایی داشتند و در فتنه 88 با جریانی همراه شدند، امروز خودشان سرمنشأ شکل‌گیری فتنه دیگری هستند. همه این افراد و مسئولان جزو مخاطبان و مصادیق هشدار و تذکر جدی مقام معظم رهبری هستند.

در فتنه88 هم شاهد طلبکاری بدهکاران بودیم

دکترحمیدرضا مقدم‌فر

استاد دانشگاه

در حالی که حدود چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد در کنار برکاتی که نظام اسلامی داشته و خدماتی که از سوی مسئولان انجام شده است، متاسفانه ‌ شاهد یک سنت ناخوشایند و نامناسبی نیز هستیم و آن اینکه برخی مسئولان بخصوص در تراز روسای جمهور زمانی که از مقام و مسئولیتشان کنار می‌روند به دلیل در معرض انتقاد بودن، در موضع مطالبه‌گری و مدعی قرار می‌گیرند و به جای این‌که پاسخگوی دوران مسئولیت خود باشند، مسئولان بعدی را در هر حوزه‌ای متهم می‌کنند. البته از آن بدتر کسانی هستند که در قدرت قرار دارند، مسئولیت‌ها و امکاناتی در اختیار دارند اما در موضع مدعی و مطالبه‌گری قرار می‌گیرند یعنی در حالی که خودشان مسئول بوده و باید پاسخگو باشند، متاسفانه در موضع اپوزیسیون قرار می‌گیرند. اقدام هر دو گروه قبیح است، چه آنهایی که در گذشته در مسئولیت بودند و سعی می‌کنند مسئولان فعلی را مورد هجمه قرار دهند و چه ‌آنهایی که در حال حاضر مسئول هستند. مشکل اصلی در فتنه 88 نیز همین مساله بود که کسانی در راس فتنه بودند که در گذشته مسئولیت داشتند و خودشان انتخابات برگزار کرده بودند. اما به جای این‌که خودشان ملزم به قوانین باشند در موضع اپوزیسیون قرار گرفتند و فراموش کردند خودشان زمانی در راس قدرت بودند و امکانات این نظام در اختیارشان بوده است. آنها متاسفانه در آن مقطع زیر بار قانون نرفتند. به اعتقاد من باید مقداری تببین مسائل و بصیرت افزایی در جامعه از سوی مردم و نخبگان صورت می‌گرفت و سال‌های قبل نخبگان و خواص جامعه نسبت به این رویکرد مسئولان اعتراض می‌کردند تا برخی مسئولان نتوانند به مدعی تبدیل شوند.

دل‌کندن از قدرت برایشان سخت است

دکترالهام امین‌زاده

استاد دانشگاه

انتقادکردن اشکالی ندارد و باید منتقد بود، اما نباید به واسطه نقد، امنیت کشور را به چالش کشید و تلاش‌های مسئولان زحمتکش را نادیده گرفت. نادیده گرفتن زحمات هر دولتی، کار پسندیده‌ای نیست. نقد سازنده و دلسوزانه موثر است، اما در صورتی که به‌واسطه آن نقد به اعتماد عمومی آسیب رسانده و موجبات تشویش اذهان عمومی شود،
صحیح نیست.

نقد و ارائه راه‌حل برای همه دولت‌ها نیاز است، چون پیشنهادهای متخصصان مختلف را دریافت می‌کنند و برای رفع مشکلات راهنمایی می‌شوند، بنابراین خوب است دولتمردان برای تصحیح فعالیت‌شان در حوزه‌های مختلف اجرایی، پیشنهادها را بشنوند و مورد ارزیابی قرار دهند. نقد زمانی سازنده بوده و تخریب نیست که همراه با تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب، اهانت و افترا به مسئولان نباشد. نقد مشفقانه، مشکلات و نقایص را یادآور می‌شود و راه‌حل‌ها را نیز به نقدشونده ارائه می‌کند.

متاسفانه برخی مسئولان وقتی قدرت و امکانات در اختیارشان است، فکر می‌کنند این مسائل ابدی است در حالی که قدرت نوبتی است و در زمان‌های مختلف، جابه‌جا شده و در اختیار فرد دیگری قرار می‌گیرد. اما متاسفانه برای برخی دل کندن از قدرت و مناصب سخت است و این احساس موجب واکنش منفی شدیدی از سوی آنها می‌شود.

بیانات رهبری وجه آمرانه و ابلاغی داشت

محمد عطریانفر

فعال سیاسی اصلاح‌طلب

فرمایش رهبری عام است و البته هر بیانی ممکن است براساس شرایطی مطرح ‌شود. لکن از فحوای فرمایش‌های ایشان برمی‌آید که دلیل طرح این بیانات در چنین مقطعی و آن هم در جلسه‌ای با دست‌اندرکاران حوزه تبلیغ،‌ مربوط به مواضعی است که ظرف یکی دو ماه اخیر از سوی آقای احمدی‌نژاد بروز کرده است. آقای احمدی‌نژاد از این جهت که رفتارهایش نوعا سلبی است دوست دارد که همواره دیده شود.

موضع‌گیری‌ها و رفتارهای او در مقطعی علیه آقای هاشمی‌رفسنجانی بود و امروز آقای هاشمی نیست بنابراین آنها جهتگیری‌های خود را متوجه دستگاه قضایی و مشخصا خانواده آقای لاریجانی قرار داد‌ه‌اند. این واکنش ناشی از پیگیری تخلفات برخی افراد از سوی دستگاه قضایی است. بنابراین بیانات رهبری روشنگرانه است و آقای احمدی نژاد باید رفتارش را اصلاح کند. او تجربه تلخی در انتخابات گذشته از خود نشان داد و در ابتدا وانمود کرد که از توصیه رهبری تبعیت می‌کند اما بعدها خلاف آن
عمل کرد.

امیدواریم که در این دوره دست به چنین کاری نزند. چون به نظر می‌آید که اگر از فرمایشات رهبری تمکین نکند حتما با او برخورد جدی خواهد شد. بویژه آن‌که سخنانی که رهبری مطرح کردند وجه آمرانه و ابلاغی داشت. چرا که عملکردهای تخریبی بیش از آن‌که باعث از میدان به در بردن رقبا شود،‌ منافع ملی و مردم را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد و اعتماد و امید را از آنان خواهد گرفت. از این جهت رهبری این مساله را جزو تکالیف خودشان دانستند که این تذکر مشفقانه و آمرانه را مطرح کنند.

برای فرار از پاسخگویی حمله می‌کنند

سیدمهدی هاشمی

نماینده اصولگرای مجلس نهم

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که شاهدیم برخی افراد که در زمانی مسئولیت داشته‌اند تبدیل به اپوزیسیون شده‌اند، فرار به جلو برای عدم پاسخگویی در مقابل اقداماتشان است.

این افراد بعد از مسئولیت خود، شروع به نقد دیگران می‌کنند و حتی در دورانی که بر سر قدرت هستند، اعلام می‌کنند که مدیران دوران قبل، کاری انجام نداده یا این‌که حاضر به انجام کار نبودند.

برخی مدیران برای فرار از پاسخگویی متاسفانه بحث حمله را پیش می‌گیرند و این شیوه را بهترین دفاع می‌دانند. در چهار دهه که از عمر انقلاب می‌گذرد می‌بینیم که نظام و انقلاب خدمات زیادی برای ملت داشته و مردم قدردان هستند اما در این دوران خیانت‌ها و ناکارآمدی‌هایی نیز وجود داشته که مردم همواره از آن اعلام انزجار کرده‌اند.

بنابراین باید سعی کنیم به روز باشیم، نه این‌که بگذاریم زمان که گذشت، تازه شروع به انتقاد کنیم یا زمانی که انتقادی به ما صورت می‌گیرد شروع به حمله نماییم، چون زیرسوال بردن دیگران و نقش اپوزیسیون را بازی کردن، منافع ملی را خدشه‌دار می‌کند.

امیدواریم مسئولان در جایگاهی که امروز قرار دارند خدماتی را که کردند، اعلام کنند و به اصلاح نقاط ضعف خود بپردازند تا کمک به حل مشکلات مردم شود. همه می‌دانیم کسانی که بعد از داشتن مسئولیت‌، مطالبه‌گری می‌کنند فرار به جلو برای عدم پاسخگویی در مقابل اقداماتشان دارند، و متاسفانه در همه قوا افرادی هستند که به جای این‌که پاسخگوی مطالبات بحق مردم باشند، نقش اپوزیسیون را بازی کرده و شروع به مطالبه‌گری و تخریب دیگران می‌کنند و از کیسه نظام هزینه می‌کنند که این کار درستی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها