به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه چهار سیما، برنامه «رو در رو» به تهیه کنندگی علی زحمتکش کاری از گروه سیاسی شبکه چهار سیما است و از امشب، به صورت هفتگی دوشنبه ها در قالب مناظره و گفتگو به روی آنتن می رود.
این برنامه امشب (۴ دی) ساعت 21 با حضور دکتر رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی و دکتر مرتضی موسویان ﺭﯾﯿﺲ مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، به موضوع «موانع اجرایی شدن طرح فضای مجازی سالم» می پردازد.
این برنامه تلویزیونی قصد دارد تا موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنکی روز کشور را از دیدگاه های مختلف مورد بررسی قرار دهد.
«رو در رو» که اجرای آن را سید مصطفی حسینی برعهده دارد در مدت زمان 60 دقیقه از بخش های مختلفی همچون: گفتگو، مستند ترکیبی و ارتباط تلفنی تشکیل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است