به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا،"علیرضا قدمی" تصریح کرد: ماموران پلیس راه "بابلسر - فریونکنار" هنگام انجام ماموریت و کنترل ترافیک در این محور به یک دستگاه خودرو سواری پژو 206 مظنون شدند.
وی تصریح کرد: با استعلام شماره خودرو از مرکز مشخص شد، این خودرو دارای خلافی پرداخت نشده بیش از 10 میلیون ریال و سابقه سرقت است که با دریافت این اطلاعات، ماموران در اقدامی غافلگیرانه این خودرو را متوقف کردند.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران، اظهار کرد: ماموران با دستگیری راننده و سرنشین خودرو به اتهام سرقت در بازرسی از آن، مقادیری مواد مخدر شیشه و اسکناس های تقلبی به ارزش 460 میلیون ریال کشف کردند.
قدمی، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع انتظامی و قضائی تحویل شدند و خودروی سرقتی نیز به پارکینگ منتقل شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد