تمجید حداد عادل از کتیبه‌های عاشورایی علی شیرازی

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی پس از بازدید از کتیبه‌های عاشورایی علی شیرازی، تماشای این مجموعه را به هنردوستان توصیه کرد.
کد خبر: ۱۰۹۸۴۵۴

به گزارش فارس، ماه گذشته بود که آثار علی شیرازی از گنجینه موزه امام علی(ع) خارج شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. این اقدام در واکنش به ادعایی مجازی صورت گرفت که آثار او را رایانه‌ای و پرینتی دانسته بود.

در این نمایشگاه، صد کتیبه عاشورایی و 20 اثر از جدیدترین آثار خوشنویسی شیرازی به نمایش در آمده‌است. این مجموعه که در قالب کتیبه خوشنویسی است، طبق سنت خوشنویسی روی کاغذهای دست‌ساز نوشته شده‌است.

غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی که در واپسین روزهای برگزاری این نمایشگاه از آن دیدن کرده، نوشته است: استاد گرانقدر خوشنویسی، جناب آقای شیرازی نیمی از ابیات ترکیب‌بند محتشم را به خط زیبای خود نگاشته‌اند. در موزه امام علی(ع) از این مجموعه دیدن کردم. تماشای آن را به هنردوستان توصیه می‌کنم.

براساس این گزارش، نمایش آثار علی شیرازی تا 9 آذر در موزه امام علی(ع) به‌نشانی خیابان ولیعصر، روبه‌روی نیایش، بلوار اسفندیار، پلاک 35 برپاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها