کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:

تغییر رویکرد تروریستی داعش؛مقصد بعدی کجاست؟

هشدار درباره شکل گیری گروههای تروریستی جدید در عراق

معاون رئیس هیئت حشد الشعبی عراق درباره شکل گیری گروههای تروریستی در مناطق آزاد شده از لوث داعش هشدار داد.
کد خبر: ۱۰۹۷۰۸۰
هشدار درباره شکل گیری گروههای تروریستی جدید در عراق

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، ابو مهدی المهندس معاون رئیس هیئت حشد الشعبی عراق درباره وجود گروههای تروریستی کوچک در مناطق آزاد شده از لوث داعش که در حال ظهور و شکل گیری هستند، هشدار داد.

وی با اشاره به عملیات برای پاکسازی بازمانده های داعشی در این کشور گفت: عملیاتی از دو روز قبل در مساحتی بالغ بر ۲۷ هزار کیلومتر انجام شده است ما در راستای پاکسازی مناطق از بازمانده های داعش تلاش می کنیم.

معاون رئیس هیئت حشد الشعبی عراق بیان کرد: پاکسازی در مناطق آزاد شده باید مورد توجه قرار گیرد تا گروههای کوچک تحت تعقیب و نابودی قرار گیرند تا تبدیل به گروههای بزرگتر نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها