احتمال تعطیلی مدارس در اول مهر به دلیل آلودگی هوا

در حالی که تنها چند هفته به بازگشایی مدارس باقی مانده است ، شاخص کیفیت هوا همچنان در شرایط ناسالم قرار دارد و مرکز هماهنگی اطلاع رسانی آلودگی هوای تهران برای چندمین روز پیاپی از کودکان و بیماران قلبی و تنفسی خواسته است از ترددهای غیرضروری در هوای آزاد جدا خودداری کنند.
کد خبر: ۱۰۹۱۸۳

کارشناسان و مسوولان اعلام کردند: پیش بینی می شود در صورتی که کار خاصی برای کاهش آلودگی هوا در روزهای باقی مانده سال انجام نشود ، مجبور شویم مدارس را در اول مهر به دلیل آلودگی شدید هوا تعطیل کنیم .به گزارش ایسنا ، اطلاعات رسیده حاکی است ، همچنان اطلاعات منوکسیدکربن 4 ایستگاه از 6 ایستگاه سنجش آلودگی هوای تهران که متعلق به سازمان حفاظت محیطزیست بوده و در نقاط پرتردد و آلاینده شهر تهران واقعند، با گذشت پانزدهمین روز پیاپی قطع است .بسطامی ، مسوول روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوا در این خصوص با اشاره به این که وضعیت 2 آلاینده منوکسیدکربن و ذرات معلق نسبت به سال قبل بدتر شده است ، گفت : بررسی ها نشان می دهد در حالی که 10 درصد روزهای مرداد 84 به لحاظ آلاینده منوکسیدکربن در شرایط پاک قرار داشت ، این رقم امسال به صفر درصد رسید. همچنین 23 درصد روزهای مرداد 84 کیفیت هوا به لحاظ آلاینده یاد شده در شرایط ناسالم بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری به 29 درصد افزایش یافت .وی گفت : همچنین در مرداد 84 به لحاظ آلاینده ذرات معلق 26 درصد روزها در شرایط پاک بود که این رقم در مرداد امسال به 3 درصد کاهش یافت . همچنین تعداد روزهای دارای شرایط ناسالم به لحاظ آلاینده یاد شده از صفر درصد در مرداد 84 به 3 درصد در مرداد سال جاری رسید. بسطامی تاکید کرد: اگر با روند کنونی ادامه دهیم و راهکارهای بهتری اندیشیده نشود ، پیش بینی می کنیم روزهای اول سال باید مدارس به لحاظ آلودگی شدید هوا تعطیل شوند. به گفته وی ، یکی از راهکارهای پیشنهادی زمان بندی آغاز مدارس است ، یعنی هفته اول دبستانی ها، هفته دوم راهنمایی ها و هفته سوم دبیرستانی ها سر کلاس بروند.

آلودگی هوا یکی از عوامل مرده زایی در تهران است

معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: آلودگی هوا یکی از عوامل مرده زایی در تهران است و متاسفانه گزارش های مکرر ما به سازمان حفاظت محیطزیست حاکی از این است که روزهای زیادی از سال را در تهران در وضعیت خطرناک آلودگی هوا قرار داریم .سیدموید علویان در گفتگو با فارس افزود: رسیدگی به مساله آلودگی هوا ، وظیفه وزارت بهداشت نیست و ما فقط مسوولیت داریم گزارش های لازم را درباره خطرات ناشی از آلودگی هوا به سازمان حفاظت محیطزیست و وزارت کشور ارائه کنیم و مرتبا این کار انجام می شود به طوری که طی 3 ماه گذشته نیز تعداد زیادی از این گزارش ها که حاکی از خطرات آلودگی هوا برای سلامت مردم است ، به مراجع مسوول ارائه کردیم .وی ادامه داد: وزارت بهداشت با معلول آلودگی هوا که بیماران هستند ، روبه رو است و متاسفانه واقعیت های موجود نشان می دهد به دلیل آلودگی هوا میزان مرده زایی ، سرطان ، بیماری های قلب و عروق و سکته در تهران از میانگین کشوری بالاتر است و بخصوص در روزهایی که هوا ساکن است ، میزان این خطر به مراتب افزایش می یابد. علویان گفت : مساله آلودگی هوای تهران بیش از همه به آلودگی ناشی از خودروها مربوط است مساله ای که باید با اصلاح سامانه حمل و نقل شهری به صورت ریشه ای حل شود و اجرای طرحهایی مانند زوج و فرد کردن تردد خودروها و اعمال محدودیت های تردد ، اگر چه ممکن است در کوتاه مدت حرکت مناسبی باشد ولی به مرور زمان اثر آن کم می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها