شکایت واهی دختران جوان علیه 2 خواستگار

شکایت واهی 2 دختر جوان مبنی بر آزار و اذیت از سوی 2 متهم ، موجب شد تا پس از تحقیقات لازم ، 2 دختر شاکی با دستبندی که به دستشان قفل شد ، روانه زندان شوند.
کد خبر: ۱۰۹۰۴۶

چندی پیش 2 دختر جوان با مراجعه به شعبه سوم بازپرسی دادسرای جنایی با ارائه شکایتی عنوان کردند ، پس از آشنایی با این 2 پسر ، آنها با اغفال و فریب ما را به منزلی برده و مورد آزار و اذیت قرار داده اند. به دنبال این شکایت ، موضوع به دستور بازپرس روشن برای پیگیری و تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت و با بررسی در این باره ، ماموران ابتدا یکی از متهمان را دستگیر کردند. مرد متهم پس از انتقال به دادسرای جنایی به بازپرس روشن گفت : من و یکی از دوستانم خواستگار این دو دختر شاکی بودیم و حتی آنها را نیز از خانواده هایشان خواستگاری کردیم اما پس از مدتی متوجه شدیم آنها دچار مشکل اخلاقی هستند ، به همین دلیل با آنها قطع ارتباط کردیم و در نتیجه آنها تهدید کردند ، علیه ما شکایت خواهند کرد.

شکایت واهی

به دنبال این اظهارات ، بازپرس روشن دستور ادامه تحقیقات را صادر کرد و با دستگیری دیگر مرد متهم و اظهارات مشابه از سوی وی ، موضوع به بازپرس جنایی گزارش شد و این بار 2 دختر شاکی به اتهام رابطه نامشروع و شکایت واهی دستگیر شدند. بنا بر این گزارش ، روز گذشته هنگام تحقیق از 2 متهم دستگیر شده ، پدر یکی از دختران با شکایتی از فرزند خود گفت : دخترم دچار فساد اخلاقی شده است و هر روز که از خانه خارج می شود ، با مقادیری پول به خانه بازمی گردد. با اعتراف هر 2 دختر جوان مبنی بر انتقام از 2 مرد خواستگار ، بازپرس شعبه سوم ، دستور ادامه تحقیق از 4 متهم پرونده را در پلیس آگاهی صادر کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها