واکنش تند باقری به شورای فنی وزنه‌برداری

پاک بودن ایران از فدراسیون قبلی است

کورش باقری، سرمربی پیشین تیم ملی وزنه‌برداری در واکنش به انتخاب هشت وزنه‌بردار رقابت‌های جهانی آمریکا و غیبت کیانوش رستمی در رکوردگیری گفت: هیچ‌کس حق ندارد از کیانوش خرده بگیرد. او سرسوزنی مقصر نیست. کسی که این اختیارات را به این وزنه‌بردار داده که هر وقت می‌خواهد تمرین کند و هر جا دوست دارد اردو بزند، باید انتظار داشته باشد که هر زمان دوست دارد، در رکوردگیری شرکت کند.
کد خبر: ۱۰۸۷۹۳۶

باقری ادامه داد: حضور غیرضروری و مشکل‌ساز شورای فنی، ایراد بزرگی است که در وزنه‌برداری وجود دارد. وقتی اعضای این شورا که درباره فنی بودن یا نبودن آنها بحثی ندارم، در مسائل فنی‌ای که در اختیار سرمربی است دخالت می‌کنند، سبب بروز چنین مسائلی هم می‌شوند. بحث من درباره فرد خاصی (براری یا مولایی)‌ نیست. روی افراد هم بحث ندارم بلکه روی روش کار بحث دارم. اگر کادر فنی خودش ورود کند، بهترین تصمیم را خواهد گرفت. از طرفی اگر شورا کارآمد باشد، باید در مسائل بزرگ‌تر دخالت کند. این که چه کسی به اردو دعوت شود یا چند روز اردو در کجا برگزار شود، کار شورای فنی نیست. کادرفنی باید به عنوان بازو از اعضای شورا کمک بگیرد؛‌ آن هم جایی که نمی‌تواند تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

باقری با اشاره به مسئولیت کادر فنی گفت: بدون شک هیچ‌کس به اندازه سرمربی تیم ملی از شرایط وزنه‌برداران اطلاع ندارد. وقتی موازی‌کاری و دخالت صورت می‌گیرد، باید منتظر چنین عواقبی باشیم. شکل کار ایراد دارد، البته سلیمانی و هاشمی وزنه‌های خوبی زدند و خوب کار کردند، اما این که براری می‌گوید به این خاطر در بازی‌های داخل سالن شرکت نکردم چون سرمربی به من گفته بود در ترکیب تیم جهانی هستم، جای تامل دارد که اگر چنین صحبتی درست باشد، قطعا سرمربی، اشتباه بزرگی کرده است.

باقری به رکوردهای خوب سهراب مرادی هم توجه کرد و گفت: مرادی فوق‌العاده کار کرد. فوق‌سنگین‌های ما هم خوب بودند، هر چند هنوز به آمادگی صددرصد نرسیده‌اند. در مجموع، عملکرد بچه‌ها رو به جلو بود و از حالا باید منتظر قهرمانی ایران در آمریکا باشیم. با توجه به غیبت 9 کشور در مسابقات جهانی این انتظار بی‌جا نیست. در تاریخ وزنه‌برداری هم هیچ‌گاه شرایط تا این اندازه مهیا نبود و شاید دیگر مهیا نشود.

وی درباره صحبت‌ مدیر فنی تیم ملی وزنه‌برداری مبنی بر این که اگر ایران در میان 9 کشور غایب مسابقات جهانی حضور ندارد، به دلیل پاک بودن وزنه‌برداری ما و زحمات فدراسیون است، گفت:‌ این دوپینگ‌ها مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه مربوط به المپیک‌‌های پکن و لندن است. اگر ایران امروز در میان این کشورها پاک است آقایان باید قدردان زحمات مدیران قبلی فدراسیون باشند و این به آنها ربطی ندارد هر چند با غیبت این کشورها شانس ایران بالا می‌رود و این مرهون زحمات مدیران قبلی فدراسیون در مبارزه با دوپینگ است.

باقری درباره صحبت‌های علی مرادی مبنی بر این که علی‌حسینی و سهراب مرادی در زمان فدراسیون قبلی مورد کم‌لطفی قرار گرفتند و دوپینگ آنها مثبت شد، گفت: قابل توجه آقای مرادی این که اولین باری که آزمایش علی‌حسینی در سال 2006 مثبت شد، خود او رئیس فدراسیون بود اما مدت‌ها خودش را پنهان کرده بود. سال 2013 نیز که مرادی دبیرکل وزنه‌برداری آسیا بود، همان زمان اصرار زیادی داشت که ایرانی‌ها هر کدام دو سه مرتبه آزمایش بدهند و هنوز 48 ساعت از آزمایش سهراب نگذشته بود که او عنوان کرد احتمال دارد آزمایش دو سه وزنه‌بردار ایرانی مثبت شود. پس بهتر است به جای فرافکنی و فرار از واقعیت و کتمان حقیقت، با مردم صادق باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها