بیش از 5000 هکتار از اراضی دیم قزوین، زیر کشت عدس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: در سال زراعی جاری 5 هزار و 300 هکتار از اراضی دیم بخش کوهین از توابع این شهرستان به زیر کشت پاییزه عدس رفت.
کد خبر: ۱۰۸۶۶۰۶

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، «عباس علیخانی» با بیان این‌که در سال زراعی جاری 5 هزار و 300 هکتار از اراضی دیم بخش کوهین از توابع این شهرستان به زیر کشت پاییزه عدس رفته است، پیش‌بینی کرد: یک هزار و 590 تُن عدس از این میزان سطح زیر کشت برداشت شود.

وی میانگین متوسط عملکرد این محصول را 300 کیلوگرم در هکتار برآورد کرد.مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: در راستای طرح افزایش تولید حبوبات دیم در سال زراعی جاری 20 هکتار از اراضی دیم بخش کوهین نیز به کشت پاییزه عدس رقم پردیس رفت.

علیخانی خاطرنشان کرد: این میزان اراضی دیم که به کشت عدس پاییزه رقم سبز پردیس اختصاص‌یافته با استفاده از دستگاه کشت مستقیم انجام‌ شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها