بشار رسن، بازیکنی که عاشق تیمش است

قید دلارهای عراقی را زدم و به پرسپولیس آمدم

بشار رسن و گفت‌وگو با یکی از سایت‌های عراقی. بازیکنی که تابستان و پس از کش و قوس فراوان به ایران آمد تا در پرسپولیس توپ بزند. او کم‌حاشیه است و کمتر مصاحبه می‌کند. با این حال در گفت‌وگو با رسانه‌های عراقی از این گفته که عاشق پرسپولیس است و به خاطر بازی در این تیم، قید دلارهای عراقی را زده است. او درباره رقم پیشنهادی پرسپولیسی‌ها و این که چطور شد به ایران آمده، گفته است: من چون به پرسپولیس علاقه داشتم، این تیم را انتخاب کردم. رقم پیشنهادی تیم ایرانی بالا نبود و می‌توانستم با ماندن در لیگ عراق به مراتب پول بیشتری دریافت کنم، اما چون به دنبال پیشرفت و دیده شدن در لیگ قهرمانان آسیا بودم، پرسپولیس را انتخاب کردم.
کد خبر: ۱۰۸۱۴۵۲

رسن که این روزها دارد تلاش می‌کند، زبان فارسی را هم یاد بگیرد، به شرایط خوب پرسپولیس اشاره می‌کند و می‌گوید: در پرسپولیس شرایط خوب است و از حضور در این تیم رضایت دارم. خوشبختانه همه چیز خوب است. الان رفته رفته زبان فارسی هم یاد می‌گیرم و می‌توانم با بازیکنان ارتباط بگیرم. پرسپولیس 40 میلیون هوادار دارد و چشم به حمایت آنها داریم.

ادامه حرف‌های رسن به لیگ قهرمانان و بازی برگشت با الهلال برمی‌گردد. جایی که آنها باید چهار گل به تیم عربستانی بزنند تا بازی به وقت‌های اضافه کشیده شود: شکست سنگینی را متحمل شدیم و هواداران بسیار خشمگین هستند. الهلال از فرصت‌های خود به خوبی استفاده کرد. کار سختی در دیدار برگشت پیش‌رو داریم و امیدواریم جبران کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها