موضع مجلس برای اکران «رستاخیز»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر ضرورت رفع توقیف رستاخیز و اکران این فیلم سینمایی در داخل کشور، رخوت ایجاد شده در تولیدات سینمایی مذهبی و دینی را ناشی از برخورد سلیقه‌ای با فیلم رستاخیز دانست.
کد خبر: ۱۰۷۹۶۲۷

به گزارش ایسنا، سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی با بیان این‌که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید پاسخگوی وضعیت نامطلوب پیش آمده برای فیلم توقیفی رستاخیز باشد، گفت: این فیلم به دلیل این‌که در کشور دارای یک نوع قرائت دینی واحد در عرصه هنر نیستیم، دستخوش سلیقه‌ها شده است. نماینده مردم سرخس و فریمان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر پرهیز از کثرت‌انگاری دینی در عرصه هنر، اضافه کرد: آنچه بر سر فیلم رستاخیز آمده، حاکمیت سلیقه‌ها در عرصه هنر است و دولت هم نتوانست پاسخ قابل قبولی به سازندگان فیلم بویژه کارگردان و تهیه‌کننده اثر بدهد.

قاضی‌زاده اظهار کرد: فیلم رستاخیز باید با دریافت پروانه نمایش در داخل کشور اکران شود و با توجه به شناختی که از کارگردان فیلم مذکور موجود است، اطلاع دارم که پرداخت هزینه‌های مادی فیلم به سازندگان، مورد رضایت کارگردان رستاخیز نخواهد بود و اثری در روحیه کاری او نخواهد داشت؛ ضمن آن‌که احمدرضا درویش به دلیل رفتارهای نامناسب با آخرین تولید سینمایی‌اش رستاخیز، ساخت فیلم دیگری را کلید نزده است.

عضو ناظر مجلس در شورایعالی نظارت بر صداوسیما با یادآوری این‌که موضع کمیسیون فرهنگی، اکران فیلم رستاخیز در داخل کشور بود و این مسأله به مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز منتقل شد، افزود: البته در پاسخ به اعضای کمیسیون، مسئولان وقت عنوان کردند سازندگان فیلم را با پرداخت هزینه‌های فیلم راضی کرده‌اند، درحالی که این مسأله هم رخ نداده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها