زندگی آیت الله طالقانی در «روایت انقلاب»

مستند روایت انقلاب با موضوع بررسی زندگی سیاسی و اجتماعی آیت الله طالقانی امروز یکشنبه 19 شهریور از شبکه یک پخش می شود.
کد خبر: ۱۰۷۱۴۰۳
زندگی آیت الله طالقانی در «روایت انقلاب»

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، این مستند که از آثار منتخب جشنواره عمار است، نگاهی ویژه به آخرین سال های حیات آیت الله طالقانی خواهد داشت و از آزادی او از زندان پهلوی در سال 1357 تا همراهی ایشان با امام خمینی(ره) و جریال انقلاب را بررسی می کند.

مستند روایت انقلاب همچنین اولین نماز جمعه که به امامت آیت الله طالقانی برگزار شد را به تصویر می کشد و حقایق ناگفته زندگی او را در آخرین سال عمر و جبهه گیری های سیاسی وی را بازگو می کند.

روایت انقلاب که امشب حوالی ساعت 20:15 پخش می شود، توسط علی حمید و براساس نوشته ای از سید روح الله حسینی و محمد حسین مهدویان، فاطمه وفایی و سیده سمیه حسینی، کارگردانی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها