بلایی که توالت فرنگی سر شما می آورد!

یک کارشناس طب سنتی گفت: در استفاده از توالت فرنگی ‌روده کوچک و بزرگ در حالتی قرار می‌گیرند که دفع کامل و راحت صورت نمی‌گیرد در نتیجه این امر در دراز مدت موجب بیماری‌ در کولون و روده می‌شود.
کد خبر: ۱۰۶۸۵۱۵
بلایی که توالت فرنگی سر شما می آورد!

به گزارش جام جم آنلاین، سید جواد علوی به میزان گفت: در هنگام استفاده از توالت ایرانی یا توالت شرقی، ماهیچه‌های ران به قسمت پهن روده بزرگ فشار می‌آورد و بهتر است وزن بر روی پای چپ باشد، این کار باعث می‌شود در حداقل زمان، فضولات دفعی خارج شوند.

این کارشناس طب سنتی اذعان کرد: در استفاده از توالت فرنگی ‌روده کوچک و بزرگ در حالتی قرار می‌گیرند که دفع کامل و راحت صورت نمی‌گیرد در نتیجه این امر در دراز مدت موجب بیماری‌ در کولون و روده می‌شود.

علوی یادآور شد: اگر کودکان حین بازی احساس دفع داشته باشند به طور ناخودآگاه به روی پاهای خود به وضعیت چمباتمه می‌نشینند، این وضعیت فشار داخل شکمی را افزایش داده و به عضلات کف لگن و روده در دفع مدفوع کمک می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها