به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، آمریکا و کره جنوبی در اقدامی مشترک و در واکنش به تازه ترین آزمایش موشکی کره شمالی با به پرواز درآوردن جنگنده بمب افکن های پیشرفته بر فراز شبه جزیره کره به قدرت نمایی نمایشی پرداختند.
جنگنده بمب افکن های بی - 52 ارتش آمریکا و جنگنده های ارتش کره جنوبی در نمایشی مشترک بر فراز شبه جزیره کره به پرواز درآمدند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم در پیامی توئیتری نوشت: «آمریکا 25 سال است که با کره شمالی گفتگو می کند و به این کشور باج می دهد.گفتگو نتیجه بخش نیست.» اما مقام های کره شمالی همواره تاکید دارند که گفتگو کردن با آمریکا به نتیجه نمی رسد و آمریکا اصلا قابل اعتماد نیست که با آن وارد گفتگو شوند.
مردم کره شمالی هم پس از آنکه خبر پرتاب آزمایشی موشک را از رسانه های کشورشان شنیدند تاکید داشتند گفتگو با آمریکا هیچ سودی برای آنان نخواهد داشت.
یکی از شهروندان کره شمالی به خبرنگار سی ان ان گفت: «ما در حال دفاع از خودمان هستیم. دیروز یک موشک شلیک کردیم، شاید امروز هم موشک دیگری شلیک شود و فردا باید ده موشک دیگر شلیک کنیم. باید برای دفاع از کشورمان هر کاری بکنیم.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند