به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه یک، امروز قرار است لیلا زارع، حسین سلیمانی و مهدی صباغی در سکانس های خیابانی مقابل دوربین بروند. همچنین از روز چهارشنبه 8 شهریور تصویربرداری در لوکیشن «منزل» در منطقه مراد آباد در منطقه پنج تهران با بازی لیلا زارع و حسین سلیمانی ادامه می یابد.
موضوع این سریال، مجازات جایگزین است و در آن تلاش شده تا در قبال جرم و تخلفات غیرعمد، به جای مجازات زندان، در فضایی دیگر محکومیت مجرم سپری شود.
مجموعه تلویزیونی محکومین به کارگردانی سید جمال سید حاتمی و تهیه کنندگی بهروز مفید کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که در 30 قسمت 45 دقیقه ای در دست تولید است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی