هفته پنجم لیگ بلژیک؛

صدرنشینی شارلوا با درخشش کاوه رضایی

مهاجم ایرانی تیم شارلوا بلژیک با درخشش و دو گلی که به ثمر رساند تیمش را صدرنشین جدول کرد.
کد خبر: ۱۰۶۶۶۴۵
صدرنشینی شارلوا با درخشش کاوه رضایی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، هفته پنجم رقابتهای لیگ بلژیک شنبه شب با برگزاری دیدار تیم های شالروا و زالت ورجم ادامه یافت که این بازی را تیم شالروا در آخرین لحظات ۳ بر ۲ به سود خود پایان داد.

ابتدال تیم زالت ورجم با گل اولایینکا از شالروا پیش افتاد تا اینکه کاوه رضایی با تیزهوشی در دقیقه ۷۵ کار را به تساوی کشاند. تیم زالت ورجم با گل به خودی بازیکن شالروا بار دیگر از حریف خود پیش افتاد.

آمارا بیبی بازیکن تیم شارلوا بازی را به تساوی کشاند و همه چیز تا آخرین دقیقه مساوی پیش رفت تا اینکه کاوه رضایی در دقیقه ۹۴ بار دیگر با تیزهوشی گل دوم خود و سوم شالروا را با ضربه سر شیرجه ای خود به ثمر رساند تا این تیم در صدر جدول رده بندی قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها