ضعف در نظارت و خلاءهای قانونی باعث شده تا در بازار بسیاری از کالاها از جمله گوشی تلفن همراه و لوازم خانگی هزاران برگه گارانتی فاقد ارزش به همراه جنس به خریداران فروخته شود.
کد خبر: ۱۰۶۰۰۹
به گزارش خبرنگار ما ، این رویه با اهمال نهادهای ذی ربط از جمله وزارت بازرگانی ، اتحادیه ها و سازمان های نظارتی مشکلاتی برای مصرف کنندگان که حقوقشان هیچگاه رعایت نمی شود ، به وجود آورده است . در این میان ، صاحبان شرکتهایی که امور خدمات پس از فروش کالاها را برعهده دارند و هزاران برگه گارانتی بی اعتبار را عرضه کرده اند ، سود زیادی به جیب می زنند. موضوع گارانتی در دنیای امروز ، لازمه فروش کالاست و باعث اعتبار شرکت تولیدکننده می شود. گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه تضمین برای رفع عیب یا تعویض کالای فروخته شده است و در واقع جلب اعتماد مشتری به کالاست اعتمادی که سود شرکتها را افزایش می دهد اما در ایران از گارانتی جز نامی بر جای نمانده است نامی که یک برگه فاقد اعتبار تنها ضمانت آن است .با این حال ، پدیده ای که اخیرا در بازار لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه به کرات مشاهده شده ارائه برگه های گارانتی تقلبی است برگه هایی که خریدار پس از خرید جنس و در صورت نیاز به خدمات پس از فروش با تلفن درج شده تماس می گیرد و بعد متوجه تقلبی بودن یا بی اعتبار بودن گارانتی خود می شود و راهی جز پرداخت وجه تعمیرات وسیله ای که کاملا نو است ، از جیب خود نمی بیند. این پدیده به دیگر نارسایی ها در امر ارائه خدمات پس از فروش و حقوق مصرف کننده که خود داستانی دراز دارد ، اضافه شده است . قاسم نوده فراهانی ، رئیس مجمع امور صنفی صنوف توزیعی و خدماتی مشکل گارانتی های بی اعتبار را مربوط به واحدهای صنفی بدون پروانه می داند و می گوید: درباره کالاهایی که نیاز به خدمات پس از فروش دارند ، از جمله لوازم خانگی ، تجهیزات پزشکی ، گوشی تلفن همراه و... که از طریق نمایندگی های قانونی وارد می شود و از سوی واحدهای صنفی دارای پروانه کسب کار توزیع آن صورت می گیرد ، مشکلی نداریم و بیشتر معضلاتی که به وجود می آیدمربوط به کالاهایی است که به صورت غیررسمی وارد کشور می شود. وی از مردم خواست تا از واحدهایی خرید کنند که معتبر باشند و در ازای خرید کالا ، برگه گارانتی و فاکتور رسمی دریافت نمایند. وی افزود: ما به فروشندگان لوازم خانگی و صوتی و تصویری و... نیز اعلام کرده ایم که حتما برگه گارانتی به مشتریان ارائه کنند که نشانی آن نیز در فاکتورهای رسمی اعلام شود و چنانچه شکایتی از سوی مشتری مطرح شود ، جوابگو باشند.وی در پاسخ به این سوال که چرا جلوی چاپ و تکثیر برگه های گارانتی تقلبی گرفته نمی شود؛ گفت : یکی از فعالیت هایی که شرکتهای بدون مجوز انجام می دهند ، ارائه گارانتی های بی اعتبار است. این یکی از مشکلات واحدهای بدون پروانه است . فراهانی اظهار کرد: متاسفانه اداره ثبت شرکتها زمانی که شرکتی را به ثبت می رساند ، از اتحادیه و مجامع مربوط استعلام نمی کند ، در نتیجه وقتی مشکلی پیش می آید، کسی پاسخگو نیست. مکان و نحوه تولید برگه های گارانتی و تقلبی که توزیع می شود نیز مشخص نیست. ما فقط می توانیم واحدهای دارای مجوز رسمی را پیگیری کنیم و به اتحادیه مربوط تذکر بدهیم.
پیگیری مجلس
محمدشاهی عربلو ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز به خبرنگار ما گفت : تخلف در گارانتی و خدمات پس از فروش جرم تلقی می شود و به طور قطع با این گونه افراد باید برخورد قانونی شود. وی اضافه کرد: تاکنون شکایت های شفاهی بسیاری به ما رسیده ولی شکایت کتبی نداشتیم که بتوانیم جلسه ای را با دعوت از مسوولان ذی ربط برای بررسی موضوع تشکیل دهیم . شاهی عربلو تخلف در این زمینه را موجب سلب اعتماد مردم دانست و خاطرنشان کرد: این گونه تخلفات به ضرر خود تولیدکنندگان و توزیع کنندگان کالا و خدمات است . رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یکی از مشکلات را قانون ثبت شرکتها دانست و گفت : در حال حاضر قانون ثبت شرکتها به گونه ای است که هر فردی می تواند براحتی شرکت خود را ثبت کند و اداره ثبت هیچ گونه نظارتی برای این گونه شرکتها ندارد. در حال حاضر عمده پرونده هایی که درخصوص جعل و کلاهبرداری صورت می گیرد ، مربوط به شرکتهای مجهول است و ضروری است برای ساماندهی این موضوع ، دولت لایحه ای را به مجلس ارائه کند و اگر این کار صورت نگیرد ، مجلس وارد عمل می شود.
پاسخ وزارت بازرگانی
از سوی دیگر حسین فرجی ، رئیس مرکز امور اصنافی و بازرگانان وزارت بازرگانی و دبیر هیات های نظارت نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: آن دسته از اشخاص حقیقی و حقوقی که به عنوان نماینده انحصاری یا غیرانحصاری کالاها و خدمات در کشور مطرح هستند ، موظفند از وزارت بازرگانی مجوز فعالیت بگیرند. این افراد به مرکز امور اصناف بازرگانان مراجعه کرده و مدارک لازم را دریافت می کنند و مجوز فعالیت می گیرند که با داشتن این مجوز و براساس قراردادهایی که با شرکت تولیدکننده خارجی دارند ، کالاهای مشخص شده در قرارداد را وارد کشور کرده و توزیع می کنند. وی با اشاره به این که کالاهایی که از طریق نمایندگی های مجاز وارد کشور می شوند ، معمولا از نظر خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی کمتر با مشکل روبه رو هستند ، گفت : کالاهای دیگری نیز در بازار وجود دارد که چون نماینده مجاز در کشور ندارند ، ممکن است از نظر تعمیرات و تامین قطعات یدکی با مشکل مواجه شوند. در واقع آن دسته از کالاهایی که از طرف افراد و تجاری که کارت بازرگانی دارند ، وارد می شود ، ممکن است از نظر تامین قطعات و خدمات پس از فروش مشکلاتی داشته باشند. وی گفت : افرادی که صاحب نمایندگی مجاز هستند و کالا وارد می کنند ، با توجه به تعهدی که از نظر تامین قطعات یدکی و خدمات پس از فروش داده اند، اگر به تعهدات خود عمل نکنند ، قابل پیگیری است و اگر کسی مرتکب تخلف شود و به طور صوری اقدام به ارائه برگه گارانتی کند ، مرتکب تخلف شده و باید مجازات شود.
یک نمونه
از سوی دیگر رئیس مرکز امور بازرسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ، اسامی برخی گارانتی های غیر معتبر گوشی های تلفن همراه را اعلام کرد. محمدحسن نعمت اللهی در گفتگو با ایسنا با اعلام این اسامی ، از خریداران خواست تا در انتخاب و خرید خود دقت لازم را داشته باشند. وی گارانتی های ایرانیان ، پارس تل ، پارسه ، پارس پویش ، نوین ، امارات ، آریان تل ، آریاتل و سیما را فاقد اعتبار ذکر کرد و گفت : عمده گوشی ها با این گارانتی ها، یا قاچاق هستند یا از سوی نمایندگی های غیر معتبر وارد کشور شده اند در واقع این اسامی که بعضا شناخته شده و معروف هم هستند ، اهرمی برای ورود گوشی های قاچاق است . رئیس مرکز امور بازرسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت : با بررسی هایی که انجام دادیم ، متوجه شدیم حتی تلفن های برخی از گارانتی ها ، تلفن منازل آنهاست و از طرف دیگر ، متن مواردی که در آن گارانتی ها عنوان شده ، شرایطی کاملا یک طرفه بوده و به نفع خریدار نیست.