
به گزارش جام جم آنلاین ، سایت ورزش یونان جدایی کریم انصاری فرد از المپیاکوس یونان را قطعی قلمداد کرد. روزهای گذشته نیز اخبار جدایی کریم از المپیاکوس منتشر می شد. او از زمان پیوستن به این تیم بزرگ یونانی هنوز فرصت بازی کردن پیدا نکرده است و جایی در تفکرات سرمربی این تیم ندارد. کریم انصاری فرد حتی در فهرست 18 نفره این تیم نیز قرار نمی گیرد.
باشگاه المپیاکوس با اروس تزورتزیویتس مهاجم باشگاه پارتیزان بلگراد به توافق نهایی رسید تا این بازیکن جانشین انصاری فرد در فهرست فصل جدید شود. ب
انصاری فرد اما قرار نیست بدون تیم بماند. او مشتریان زیادی در یونان دارد که پانیونیوس یکی از آنهاست. این باشگاه یونانی اکنون شجاعی و حاج صفی را نیز در اختیار دارد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد