پس از جلسه هیات دولت هم تعداد زیادی از اعضای کابینه در جمع خبرنگاران حاضر شدند و درباره ماندن یا نماندن در کابینه دوازدهم اظهار نظر کردند.
به گزارش فارس، در همین زمینه شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری درباره حضور زنان در کابینه دوازدهم گفت: وضعیت موجود درباره حضور زنان در کابینه حفظ شده است.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات هم با بیان اینکه نه بنده و نه شخص دیگری در چینش کابینه نقش نداشتهایم، گفت: اجازه بدهیم آقای رئیسجمهور در فضایی آرام و منطقی کار خود را انجام بدهد.
وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شخص رئیسجمهور با مشورتهایی که گرفته فهرست کابینه را ارائه خواهد داد و تصمیم نهایی را وی میگیرد.
مجید انصاری، معاون حقوقی رئیسجمهور در پاسخ به سؤالی درباره حضور در دولت دوازدهم گفت: در دولت دوازدهم نخواهم بود.حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیسجمهور در پاسخ به سؤالی درباره حضورش در کابینه دوازدهم اظهار کرد: در دولت دوازدهم به عنوان معاون پارلمانی انجام وظیفه خواهم کرد.
مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری در جمع خبرنگاران ضمن اعلام اینکه در کابینه دوازدهم حضور نخواهد داشت در خصوص جانشین خود گفت: این شخص باید توسط رئیس قوه قضاییه پیشنهاد و توسط آقای روحانی انتخاب شود.
ولیالله سیف، رئیسکل بانک مرکزی با بیان اینکه در این سمت خواهد ماند، گفت: حکمم پنج ساله است.
جمشید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی اظهار کرد: در دولت دوازدهم با نظر رئیسجمهور به عنوان رئیس سازمان امور اداری و استخدامی باقی خواهم ماند.
همچنین محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا در کابینه دوازدهم حضور دارد یا خیر گفت: خدا میداند!
محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیسجمهور در پاسخ به این سوال که آیا اخبار تغییرات
50 درصدی در کابینه صحت دارد، اظهار کرد: اگر بخواهید از تغییرات درصد بگیرید، یک موقع در مورد وزرا این کار را میکنید و یک موقع در مورد ترکیب کابینه. در مجموع همین تخمینی که زده شده، حدود 50 درصد، به صحت نزدیک است.
مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان درخصوص حضورش در دولت دوازدهم گفت: این را از آقای روحانی بپرسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم