مقصودی: ناطق نوری کنار کشیده است

فدراسیون بوکس به حال خود رها شده است. بعد از حواشی که درباره بیماری رئیس این فدراسیون به گوش رسید، گفته می‌شود اداره امور به دست نایب‌رئیس فدراسیون افتاده است. منوچهر مقصودی در قبال پیشنهادی که می‌گوید ناطق نوری به او داده است، صبر می‌کند تا تکلیف رئیس فدراسیون بوکس در چند ماه آینده مشخص شود.
کد خبر: ۱۰۵۴۴۱۴

نایب رئیس پیشین فدراسیون بوکس که در ماه‌های اخیر انتقادات زیادی به مدیریت بوکس دارد، می‌گوید: ناطق نوری در جریان نیست و روح‌الله حسینی نایب رئیس فدراسیون هم اشتباه می‌کند. او بهتر است تیم ملی را به مسابقه‌هایی که سیستان و بلوچستان میزبان آن است، روانه کند. بهترین زمان ارزیابی مربی کوبایی تیم ملی در همین رقابت‌هاست. باید معلوم شود او در طول این مدت برای بوکس ایران چه کار کرده است.

مقصودی در پاسخ به این پرسش که آیا بازگشت افرادی که چند سالی است در بوکس فعالیت نمی‌کنند به سود تیم ملی ایران است یا خیر، می‌گوید: واقعا این برای من سوال است، این یعنی ما در طول چند سال اخیر ضعیف کار کرده‌ایم که حتی نمی‌توانیم در هر وزنی یک بوکسور جدید معرفی کنیم و ناچار می‌شویم سراغ بوکسورهایی برویم که چند سال است دیگر تمرین نمی‌کنند؛ علی مظاهری، جاسم دلاوری و... این نفرات از بوکسورهای خوب و مدال‌آور ما هستند اما باید از آنها در عرصه مربیگری استفاده کنیم و این‌که بخواهیم تصمیم بگیریم آنها را دوباره به تیم ملی بیاوریم تصمیم کاملا اشتباهی است. ببینید بوکس ما به چه روزی افتاده است که از لحاظ داشتن بوکسور فقیر شده‌ایم. متاسفانه ناطق نوری خودش را کنار کشیده و کارها را به روح‌الله حسینی داده است. من حسینی را به فدراسیون آوردم و او را حمایت کردم، اما متاسفانه او در این مدت نتوانست برای بوکس تصمیمات درستی بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها