بخشی از بیانیه هنرمندان حوزه هنری به شرح زیر است: «روز قدس در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی روزی بزرگ و به یادماندنی است، روزی است که بزرگ معمار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) آن را بنیان نهاد و هم اینک از پس این همه سال این روز در تقویم مبارزات مردم آزاده جهان به نماد استکبارستیزی و مبارزه با صهیونیزم اشغالگر بدل شده است.
روز قدس یادآور بیعت مردم آزاده و بیدار دل با ولایت فقیه و با آرمانهای امام راحل و دلواپسیهای مقام معظم رهبری است، مردی که با حکمت و عقل و با درایت و عشق طرحی نو در انداخته است و به مدد حضرت دوست و توکل به وعدههای کتاب مبین مقابل اصحاب فتنه آخرالزمان شمشیر کشیده است و فتحی بزرگ را رقم زده است.
ما هنرمندان و اصحاب فکر و اندیشه در روز مبارک قدس با قلم و قدم و با فریاد خویش گام در این میدان مینهیم و بیش از هر زمان دل در گرو محبت و ولایت حضرت امام خمینی (ره) و قائد بزرگ روزگارمان آیتالله خامنهای سپردهایم و در این روز بزرگ و بهیادماندنی حماسهای تازه از جنس مقاومت و بیداری و عشق را فریاد خواهیم کرد.
و سرانجام قدس سرانجامی نیک و به یادماندنی است؛ چرا که وعده خداوند حق است و سرانجام قدس ما را آزاد خواهد کرد»./ مهر
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم