به گزارش جامجم، 25 مهر 95، مردی با مراجعه به کلانتری 11 ورامین از ربوده شدن پسرش به نام سعید در مقابل مدرسه و درخواست 150 میلیون تومانی آدمربا در ازای آزادی او خبر داد. کارآگاهان با تحقیق از همکلاسیهای سعید متوجه شدند مردی موتورسوار، او را به زور سوار کرده و با خود برده است.
دوربینهای مداربسته مدرسه، تصاویر آدمربا را ضبط کرده بود که پدر سعید با تماشای این تصاویر آدمربا را شناخت و وی را پسرعموی خود معرفی کرد.
پدر سعید از پرداخت پول امتناع کرد و روز بعد، آدمرباها سعید را آزاد کردند. او گفت: «گروگانگیرها دو نفر بودند که یکی از آنها پسرعموی پدرم به نام رامین است. او مرا به زور از جلوی مدرسه سوار موتور کرد و با خود به یک کارخانه در اطراف ورامین برد. آنها هیچ آزاری به من نرساندند و امروز هم آزادم کردند.»
با کسب این سرنخ، مخفیگاه متهمان شناسایی و هر دو نفرشان دستگیر شدند. آنها پس از اعتراف به زندان افتادند و صبح دیروز در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغر عبداللهی محاکمه شدند. در ابتدای جلسه، شاکی رضایت داد. سپس رامین گفت: «نقشه آدمربایی را کریم (متهم دوم) کشید. ما فکر میکردیم پسرعمویم بهدلیل خرید پراید و رهن خانه، پول کافی دارد اما وقتی از پرداخت آن امتناع کرد، از ترس پلیس، کودک را جلوی خانهاش رها کردیم.»
کریم نیز اظهارات رامین را تائید کرد تا زنگ پایان جلسه به صدا درآید. قضات نیز وارد شور شدند و هر دو متهم را به حبس محکوم کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم