در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
تفاوت این مجموعه با دیگر کارهای تلویزیونی در حال ساخت، به تاریخچه آن برمیگردد. در حقیقت، قرار بود این مجموعه سالها قبل و توسط سرجیو لئونه، فیلمساز افسانهای سینما کارگردانی شود. لئونه که لقب سازنده وسترن اسپاگتیهای معروف کلاسیک ایتالیایی را از سوی منتقدان سینمایی گرفته بود، علاقه چندانی به همکاری با رسانه تلویزیون نداشت، اما شنیده میشود او به قدری جذب داستان و حال و هوای کلت شده بود که تصمیم به همکاری با قاب کوچک گرفت. مجموعه تازهای که شرکت کاتلیا تهیه میکند، براساس فیلمنامه اصیلی خواهد بود که خود سرجیو لئونه نوشته بود. در حال حاضر، اطلاعات زیادی درباره این مجموعه در دست نیست و تهیهکنندگانش توضیح چندانی دربارهاش ندادهاند. تنها به ذکر این نکته اکتفا شده که کارگردانی آن را یکی از فیلمسازان باسابقه و مطرح ایتالیایی بهعهده خواهد گرفت. کلید فیلمبرداری مجموعه هم، اوایل سال جدید میلادی زده خواهد شد. ریکاردو توزی بر این باور است که سرمایه برای تولید کارهای تلویزیونی به معنی سرذوق آوردن فعالیتهای قاب کوچک است و ادامه میدهد: «اینجا امکان آن فراهم است که کارهایی را انجام دهیم که در زمان تولید فیلمهای سینمایی، جرات انجامشان را نداشتیم و رویاهای جسارتآمیز ما در تلویزیون رنگ واقعیت به خود میگیرند. زمان تولید فیلمهای سینمایی، همیشه نگران آن هستیم که مبادا تماشاگران متوجه حرف فیلم و منظور ما نشوند. همین باعث میشود به سمت سهلگرایی کشیده شویم، اما در تلویزیون کاملا برعکس است از یک طرف شما وقت و فرصت کافی برای تعریف داستانتان دارید و از سوی دیگر آن را بسیار ساده و واضح تعریف میکنید. پس از آن چالش اصلی بین تماشاگران و داستان و نوع برخوردشان با موضوع است.» اهل فن به این موضوع اشاره میکنند که سالانه حدود 220 فیلم سینمایی در سینماهای ایتالیا اکران عمومی میشود. فیلمهای سینمایی شرکت کاتلیا در سالهای اخیر، معمول و متوسط بوده است. برای همین طرح اصلی توزی کاهش تعداد فیلمهای سینمایی و تولید کمتر آنهاست. به جای آن، او و شرکت فیلمسازیاش توان اصلیشان را روی مجموعهسازی متمرکز میکنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد