توزیع یارانه به مردم کویت از محل در آمد های نفتی کشور

جام جم آنلاین: دولت کویت اعلام کرد از محل درآمدهای نفتی کشور به هر یک از شهروندان کویتی مبلغ 200 دینار معادل دلار یارانه پرداخت خواهد کرد.
کد خبر: ۱۰۳۷۷۴

به گزارش خبرگزاری فرانسه، هیات دولت کویت روز یکشنبه 23 ژوییه در پایان جلسه هفتگی اش اعلام کرد به دستور امیر این کشور مبلغ 200 دینار به هر یک از شهروندان داده خواهد شد. کل مبلغ این یارانه 690 میلیون دلار خواهد شد ، زیرا فقط ویژه یک میلیون شهروند کویتی است و شامل حال دو میلیون کارگر خارجی که در کویت کار می کنند، نخواهد شد.
کویت ، عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت «اوپک» ، اعلام کرده است که ظرف 7 سال گذشته، مازاد درآمدی بالغ بر 50 میلیارد دلار داشته است و پیش بینی می شود درآمدهای نفتی اش در سال 2006 نیز به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته و به سطح 26.8 میلیارد دلار برسد.

دولت کویت در سال 2004 نیز چنین یارانه ای را به شهروندان کویتی به مبلغ 170 دلار پرداخته بود.
مردم کویت مالیات بر درآمد نمی پردازند و دولت به هر یک از شهروندان کویتی، به صورت مادام العمر، مبلغی را به عنوان کمک های اجتماعی پرداخت می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها