به گزارش جام جم آنلاین از مهر، یافته های محققان کالیفرنیایی نشان می دهد مصرف کنندگان آووکادو در مقایسه با سایر افراد، ۳۳ درصد کمتر دچار اضافه وزن یا چاقی بودند و ۳۲ درصد کمتر دارای اندازه بالا دورکمر بودند.
به طورمیانگین، کسانی که آووکادو مصرف می کردند در مقایسه با سایر افراد، ۳.۵ کیلوگرم وزن کمتری داشتند، میانگین شاخص توده بدنی شان، ۱ واحد کمتر و دورکمرشان نیز ۳ سانتی متر کمتر بود.
همچنین به گفته محققان، مصرف آووکادو منجر به داشتن یک رژیم غذایی بهتر می شود چراکه این میوه حاوی فیبر رژیمی، چربی کل، چربی های خوب (اسیدهای چرب مونواشباع نشده و اسیدهای چرب پلی اشباع نشده)، ویتامین E و C، فولات، منیزیم، مس و پتاسیم بیشتری است.
مصرف کنندگان آووکادو همچنین از مصرف کمتر کربوهیدرات های کامل، مواد قندی افزودنی و سدیم برخوردارند.
همچنین محققان عنوان می کنند خوردن آووکادو موجب تنظیم سطح انسولین و کاهش سطح هموسیستئین که با افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است، می شود. در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه ای متشکل از ۲۹,۶۸۴ فرد ۱۹ سال به بالا را بررسی کردند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد