به گزارش جام جم آنلاین از مهر، یافته های محققان کالیفرنیایی نشان می دهد مصرف کنندگان آووکادو در مقایسه با سایر افراد، ۳۳ درصد کمتر دچار اضافه وزن یا چاقی بودند و ۳۲ درصد کمتر دارای اندازه بالا دورکمر بودند.
به طورمیانگین، کسانی که آووکادو مصرف می کردند در مقایسه با سایر افراد، ۳.۵ کیلوگرم وزن کمتری داشتند، میانگین شاخص توده بدنی شان، ۱ واحد کمتر و دورکمرشان نیز ۳ سانتی متر کمتر بود.
همچنین به گفته محققان، مصرف آووکادو منجر به داشتن یک رژیم غذایی بهتر می شود چراکه این میوه حاوی فیبر رژیمی، چربی کل، چربی های خوب (اسیدهای چرب مونواشباع نشده و اسیدهای چرب پلی اشباع نشده)، ویتامین E و C، فولات، منیزیم، مس و پتاسیم بیشتری است.
مصرف کنندگان آووکادو همچنین از مصرف کمتر کربوهیدرات های کامل، مواد قندی افزودنی و سدیم برخوردارند.
همچنین محققان عنوان می کنند خوردن آووکادو موجب تنظیم سطح انسولین و کاهش سطح هموسیستئین که با افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است، می شود. در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه ای متشکل از ۲۹,۶۸۴ فرد ۱۹ سال به بالا را بررسی کردند.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: