هشدار بانک مرکزی به سپرده‌گذاران

معاون نظارتی بانک مرکزی با هشدار دوباره به مردم برای عدم سپرده‌گذاری در مؤسسات مالی غیرمجاز گفت: برای سرمایه‌گذاری مطمئن، اسامی مؤسسات معتبر را در سایت بانک مرکزی چک کنید.
کد خبر: ۱۰۳۴۶۳۴

فرشاد حیدری در گفت‌وگو با مهر از تداوم برنامه‌های بانک مرکزی برای نظارت بر مؤسسات مالی و اعتباری خبر داد و افزود: بانک مرکزی برنامه جامعی برای برخورد با مؤسسات اعتباری غیرمجاز تدارک دیده است و تمام مؤسسات مالی و اعتباری و بانک‌ها را به صورت مداوم پایش کرده و با متخلفان برخورد خواهد کرد.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: البته نقش اصلی در برخورد با مؤسسات اعتباری غیرمجاز را مردم در کنار برنامه‌های بانک مرکزی ایفا می‌کنند؛ بر همین اساس به آنها توصیه می‌شود به مؤسسات غیرمجاز برای سپرده‌گذاری مراجعه نکنند؛ در غیر این صورت مسئولیت هرگونه مشکل در منابع مالی و سپرده‌های آنها به‌عهده خودشان است.

وی تاکید کرد: مؤسسات غیرمجاز، متخلف و متجاوز به قانون هستند و بشدت با آنها برخورد خواهد شد؛ البته اسامی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مجاز نیز در وب‌سایت بانک مرکزی موجود است و مردم با دریافت اطلاعات صحیح می‌توانند راه صحیح سپرده‌گذاری خود را بیابند.

حیدری گفت: برخی مؤسسات اعتباری غیرمجاز و تعاونی‌های اعتباری، تخلفاتی از جمله معاملات صوری، مخدوش و پرداخت نرخ‌های سود غیرواقعی انجام می‌دهند که این معاملات و نرخ‌های سود پرداختی ناشی از فعالیت عملیاتی تعاونی‌ها نبوده؛ بلکه از محل وجوه سپرده‌گذاران جدید، سود به سایر سپرده‌گذاران پرداخت می‌شده است.

وی از دخل و تصرف‌های غیرقانونی صورت گرفته در برخی از این تعاونی‌ها خبر داد و اظهار کرد: این امر، پیچیدگی کار در ساماندهی تعاونی‌های منحله را دوچندان کرده است؛ در غیر این صورت برای نقل و انتقال و شناسایی دارایی و بدهی، قاعدتا نباید زمان طولانی صرف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها