نوسازی 6000 هکتار از اراضی مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: باتلاش دولت شش هزار هکتاراز اراضی کشاورزی در دو سال اخیر در مازندران تجهیز و نوسازی شده است.
کد خبر: ۱۰۳۱۳۹۰

به گزارش ایسنا، دلاور حیدرپور در همایش کشاورزی، رکن اقتصاد مقاومتی که در سالن هلال احمر ساری برگزار شد، گفت: توفیقات خوبی در بخش کشاورزی در دو سال گذشته با اجرای طرح‌ها در کشور حاصل شد.

وی افزود: با توجه به این نکته که امنیت غذایی یک رکن اساسی در امنیت و سیاست یک کشور بوده به فرمان مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی توانستیم در گندم پس از 10 سال به خودکفایی برسیم.

حیدرپور خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بحث گندم 11/5 میلیون تن خرید انجام گرفته و 3 میلیون تن برای صادرات زمینه وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهارکرد: علاوه بر طرح‌های ملی 12 طرح با تصویب فرماندهی اقتصاد مقاومتی آغاز شده است.

وی گفت: 427 میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی تزریق شده و توانستیم ظرفیت اشتغال را در روستاها افزایش دهیم.

وی یادآور شد: توانستیم با وجود منابع مالی محدود آبیاری تحت فشار را در استان در 10 هزار هکتار به پیش ببریم و در مجموع از 40 تا 223 درصد تحقق اهداف داشته‌ ایم.

حیدرپور افزود: درجه مکانیزاسیون در سال 92 مقدار 6.1 اسب بخار در هکتار بود که امروز با توجه به توسعه مکانیزاسیون به 2.2 اسب بخار در هکتار رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها