داوری سیروان در ارسباران

فینال بخش پاپ هزارصدا امروز با داوری سیروان خسروی، مهرداد نصرتی و حسین غیاثی برگزار می‌شود تا بهترین خواننده سال 1395 این برنامه معرفی شود.
کد خبر: ۱۰۲۹۲۴۳

به گزارش ایلنا، دور نهایی بخش پاپ مسابقه هزار صدا با حضور هفت خواننده برگزیده سال 95 برگزار می‌شود. این خوانندگان درحضور هیات داوران، آثار خود را اجرا کرده و پس از داوری برنده نهایی انتخاب و معرفی می‌شود.

هفت خواننده به دورنهایی این مسابقه راه یافته‌اند. در این برنامه خوانندگان آثار خود را نیز به اجرا درمی‌آورند و علاوه بر آواز، موسیقی، ترانه و آهنگسازی نیز ازسوی داوران مورد بررسی قرار می‌گیرد. اهورا ایمان (خواننده و ترانه‌سرا) نیز در بخشی از برنامه هزار صدا با اجرای قطعاتی مهمان این برنامه خواهد بود.

هزار صدا برنامه‌ای برای معرفی استعدادها و چهره‌های جوان آواز و موسیقی‌ است که از سال 1392 در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها