به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، یک منبع محلی در استان نینوای عراق از هلاکت یک عضو ارشد گروه تروریستی داعش در تلعفر خبر داد.
این منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد: یکی از برجسته ترین معاونان «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش موسوم به «حسب الله القفقازی» در مرکز تلعفر در غرب موصل واقع در استان نینوا توسط عناصر ناشناس به هلاکت رسید. پس از هلاکت وی، داعش حالت آماده باش عمومی اعلام کرد تا قاتلان وی را شناسایی و بازداشت کند.
همچنین «لیز گراند» مسئول امور انسانی سازمان ملل در عراق اعلام کرد که تعداد افرادی که از موصل فرار کرده اند، حدود ۴۹۳ هزار نفر است و آمار فراری ها از شهر موصل شگفت آور است.
حشد شعبی نیز تجهیزات و خودرو متعلق به تروریست ها را در غرب تلعفر واقع در کرانه راست موصل منهدم کرد.
نیروهای پلیس عراق نیز به پیشروی خود به سمت مسجد «النوری» در المدینه القدیمه واقع در غرب موصل ادامه می دهند.
در عین حال «صفاء الاعسم» کارشناس امنیتی اعلام کرد که پایان عملیات آزادسازی شهر موصل نزدیک است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد