بازگشایی جاده پاوه به مریوان بعد از 120 روز

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان پاوه گفت: جاده ارتباطی دو استان کرمانشاه و کردستان بعد از 120 روز مسدود بودن امروز بازگشایی شد.
کد خبر: ۱۰۲۰۱۴۵
بازگشایی جاده پاوه به مریوان بعد از 120 روز

به گزارش جام جم آنلاین، ابراهیم شهریاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به کوهستانی و سخت گذر بودن این محور ارتباطی افزود: از دی ماه سال گذشته به دلیل بارش سنگین و حجم بسیار بالای برف جاده شهرستان پاوه به سروآباد و مریوان بطور کامل مسدود شده بود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای پاوه افزود: یک اکیپ 10 نفره راهداری این شهرستان با چند دستگاه بلدوزر، گریدر و لودر به مدت 21 روز 20 کیلومتر این محور را به میزان 570 هزار متر مکعب برفروبی کردند.

وی ارتفاع برف را در بسیاری از محورها بیش از هشت متر و میانگین برف را در کل محور ارتباطی پنج متر اعلام کرد و افزود: هم اکنون تردد در این محور برقرار است.

شهریاری از حمایت همه جانبه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه و همکاری مناسب اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان سروآباد کردستان برای بازگشایی این جاده قدردانی کرد.

وی به تمامی کسانی که قصد تردد در این محور را دارند توصیه کرد، با توجه به ارتفاع برف در دو طرف جاده ارتباطی از توقف بلندمدت در زیر ترانشه های برف خودداری کنند.

راه ارتباطی پاوه به مریوان از محور دالانی یکی از زیباترین مسیرها است که علاوه بر وجود تونلهای برف در دو طرف جاده مناظر بسیار زیبایی از طبیعت خداوند در آن وجود دارد که چشم هر بیننده ای را شگفت زده می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها