به گزارش جام جم آنلاین، پیرحسین کولیوند در گفتوگو با فارس اظهار داشت: امروز صبح با واژگونی اتوبوس بر اثر برخورد با کامیون در ساعت 6:30 در محور تربت حیدریه – رشتخوار (سه راهی جنگل)، 22 نفر مصدوم شدند.
سرپرست اورژانس کشور افزود: بعد از اطلاع به اورژانس، بلافاصله 4 پایگاه زمینی در فواصل 10 -17 کیلومتری از محل حادثه فراخوان شده که نخستین آمبولانس 10 دقیقه پس از اعلام حادثه به محل حادثه رسید.
وی گفت: این حادثه منجر به مصدومیت 22 نفر شد که تمامی مصدومین به بیمارستان نهم دی تربت حیدریه انتقال داده شدند.
کولیوند تصریح کرد: از مجموع 22 مصدوم این حادثه 4 نفر خانم و 18 نفر آقا هستند که کمترین رنج سنی 5 سال (خانم) و بالاترین سن 60 سال (آقا) است، همچنین همه مصدومین در بیمارستان فوق با حال عمومی خوب بستری هستند.
*عکس تزیینی است
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»