نامزدها نزاکت را در تبلیغات رعایت کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، خطیب جمعه تهران به نامزدهای انتخابات توصیه کرد در تبلیغات خود نزاکت را رعایت کنند.
کد خبر: ۱۰۱۹۲۵۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صدیقی هر نوع تهمت، تخریب و جوسازی را خلاف منش نظام اسلامی دانست و تاکید کرد: رعایت قانون، مطالبه عمومی مردم است.

وی با بیان این‌که رئیس‌جمهور بعد از مقام معظم رهبری حافظ و نگهبان قانون است، گفت: خیلی برای مردم تلخ است ببینند کسی که می‌خواهد در آینده در راس قوه مجریه قرار بگیرد، به پایگاه‌های قانونی کشور حمله کند و مثلا بگوید شورای نگهبان کیست.

امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش هم در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه تهران خاطرنشان کرد: در سایه تبعیت از ولایت، نیروهای مسلح ما از چنان قدرتی برخوردارند که در هیچ برهه‌ای از این اقتدار برخوردار نبودند، نتیجه آن هم تولید امنیتی است که امروز از آن بهره می‌بریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها