به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، فاطمه معینی درباره تغذیه مناسب برای کاهش استرس و افسردگی اظهار کرد: از دیدگاه طب سنتی غذاهای گرم و تر برای افراد دچار استرس و افسردگی بسیار مناسب است.
بهگفته وی از میان نوشیدنیهای مناسب برای افراد افسرده و مضطرب میتوان به شربت لیمو, شربت سیب و زعفران, ماءالشعیر, شربت خاکشیر, شربت سکنجبین, ماءالعسل, شربت بیدمشک و گلاب, شربت گل و شربت بهارنارنج اشاره کرد.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران بیان داشت: همچنین کاهو سکنجبین, مغز بادام, مغز پسته, کشمش, انجیر همراه بادام و پسته, مغز بادام با نبات, فندق با شکر بهعنوان میانوعده برای کاهش استرس و افسردگی بسیار مفید است.
معینی ادامه داد: سیب رسیده شیرین, گلابی, آناناس, نارنگی, شفتالو, انار شیرین, کاهو, توت, انجیر و انگور سفید شیرین نیز از میوههای مفید برای افراد دچار استرس و افسردگی و بسیار مناسب است.
وی تصریح کرد: گل سرخ, ریحان, گشنیز, هل, میخک, زرشک, نعناع, زعفران, نارنج, ربانار, تمرهندی و دارچین از ادویهها و سبزیهای نشاطآور است که به افزایش نشاط افراد کمک میکند.
عضو انجمن علمی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: گوشت بره یا پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, جوجه مرغ با کدو, آش ماش با مغز بادام و کدو و اسفناج, پاچه بره با اسفناج و روغن بادام, حریره جو با روغن بادام و شکر, شوربای گوشت جوجه یا بزغاله یا بره به رفع یبوست افراد کمک میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم