به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از sokkaa، نمونه بارز این مثال گونزالو هیگواین مهاجم آرژانتینی یوونتوس است که بر طبق یک نظرسنجی منفورترین فوتبالیست کنونی دنیاست. آرژانتینی ها مهارت زیادی در کسب عنوان منفورترین فوتبالیست سال دارند چرا که چهره منفور نظرسنجی گذشته کارلوس ته وز دیگر فوتبالیست آرژانتینی بود که هم اکنون در لیگ چین بازی می کند.
به هر حال عنوان منفور بودن اینبار به گونزالو هیگواین می رسد. این مهاجم 28 ساله هم اکنون در یوونتوس بازی می کند. یکی از مهم ترین دلایلی که او را تبدیل به چهره ای غیر محبوب نزد هواداران کرد انتقالش از ناپولی به یوونتوس بود. هواداران ناپولی به شدت مخالف جدایی این بازیکن و پیوستنش به یوونتوس بودند. اختلاف با مسی و اضافه وزن (!) دیگر فاکتورهای منفور بودن هیگواین هستند، بازیکنی که اتفاقا خیلی هم خوب در یوونتوس می درخشد و گل می زند.
البته معمولا در نظرسنجی های مربوط به منفورترین های دنیای فوتبال نتایج عجیبی به دست می آید. به عنوان مثال نیمار، کریستیانو رونالدو و زلاتان ابراهیموویچ گاهی اوقات در دایره منفورها قرار می گیرند.
رفتارهای خشن در میدان مسابقه، فریب داور، دایوهای پی در پی، بددهانی، درگیری با هواداران، ترک باشگاه و مصاحبه علیه دیگران مهم ترین فاکتورهای منفور شدن یک فوتبالیست هستند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد