ازدحام مسافران نوروزی در مرز رازی خوی

مرز رازی خوی به دلیل امن بودن و نزدیکی مسافت به عنوان دروازه اروپا تلقی می‌شود، اما این مرز مهم در روزهای پایانی تعطیلات نوروز به‌دلیل نداشتن زیرساخت‌ها، پاسخگوی حجم مسافران بازگشته از ترکیه نیست.
کد خبر: ۱۰۱۴۸۶۶

به گزارش تسنیم، راحتی سفر، نزدیکی مسافت، وجود کادر گمرکی مجرب و صف انتظار کم از دلایل انتخاب مرز رازی توسط مسافران در ایام مختلف سال است.

اما کمبود امکانات زیربنایی در گمرکات دو طرف در ترکیه و ایران از مشکلات اساسی مرزهای دو کشور بوده و رفع این مشکلات برای رفاه حال مسافران در مرز رازی ـ کاپی کوی از ضرورت‌های اساسی امروز است.

رئیس پایانه مرزی رازی در این باره اظهار کرد: در سال 94، تقریبا 391 هزار نفر در مرز رازی تردد داشتیم که سال 95 این تعداد با افزایش چشمگیری به بیش از 574 هزار نفر رسید.

مظفر وفا گفت: از ابتدای طرح نوروزی امسال که از 25 اسفند سال گذشته شروع شده و تا 15 فروردین 96 ادامه خواهد داشت، در ده روز نخست، افزون بر 48 هزار تردد در مرز رازی ثبت شد در حالی که این رقم در سال گذشته حدود 30هزار مسافر بود. وی افزود: پیش‌بینی می‌شود در کل طرح نوروزی که سال گذشته 50 هزار نفر تردد داشته امسال این تعداد به 75 تا 80 هزار نفر برسد.

وی اظهار کرد: در همین اوایل سال کلنگ ساخت پایانه رازی به همت مسئولان زده خواهد شد و عملیات عمرانی طرح جامع شروع می‌شود و در دو سال آینده شاهد مجهزترین و به‌روزترین پایانه کشور در مرز رازی خواهیم بود.

این مقام مسئول تصریح کرد: این مرز در سال 90 رسمی شد و هرساله تعداد بیشتری مسافر از این مرز تردد می‌کنند، ولی متاسفانه زیرساخت‌های موجود پاسخگوی حجم عظیم مسافران نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها