
این نهاد بینالمللی عنوان میکند تا دوره یاد شده جمعیت ساکن جهان به رقمی نزدیک به 9 میلیارد نفر افزایش خواهد یافت که با درنظر گرفتن تغییرات اقلیمی بحث تامین غذای مناسب این تعداد جمعیت ساکن زمین قطعا کار دشواری است و باید از همین امروز برنامهریزی دقیق داشته باشیم.
در گزارش یاد شده آمده، امروز از هر هشت نفر یک نفر گرسنه است و اتفاقا این گرسنگان در مناطقی ساکن هستند که با اجرای برنامههای مدیریت آب و خاک میتوان علاوه بر غذا، شغل پایدار نیز برای آنها مهیا کرد.
متخصصان فائو براین باورند که تغییرات آب و هوایی (IPCC) افزایش دما و بلایای طبیعی تاثیرات منفی و مستقیمی روی بهرهوری دامداری، ماهیگیری، جنگلداری و کشاورزی دارند. به همین دلیل، بهبود روش مدیریت کشاورزی و منابع طبیعی برای رسیدن به امنیت غذایی موثر ضروری است.
این افراد تنها راهکار مناسب برای کنترل چنین چالشی را کشاورزی هوشمند و منطبق با اقلیم و زیست بوم منطقه عنوان کردهاند که برای رسیدن به چنین هدفی باید سرمایهگذاری مناسبی صورت پذیرد، به صورتی که با اجرایی شدن چنین برنامهای، سه هدف عمده که به افزایش تولید غذا منجر خواهد شد در دسترس قرار خواهد گرفت.
1ـ افزایش پایدار بهرهوری کشاورزی و درآمد.
2 ـ تطبیق با تغییرات آب و هوایی و ایجاد قدرت بازیابی در برابر آن.
3ـ کاهش یا حذف انتشار گازهای گلخانهای. / منبع: سایت فائو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد