بازتاب

توسعه پایدار، هدف وزنه‌برداری باشد

دکتر علیرضا میرزایی، کارشناس وزنه‌برداری، در پاسخ این پرسش که چه برنامه‌هایی برای تداوم موفقیت‌های این ورزش لازم است، به رادیو ورزش گفت: توقع می‌رود جایگاه ایران در المپیک‌ها جزو ده کشور اول هدفگذاری شود و این مساله به طور مداوم تکرار شود.
کد خبر: ۱۰۰۹۲۲۱

رسیدن به رتبه پنجم تا دهم المپیک در دسترس است و می‌توان با برنامه‌ریزی طی دو المپیک به این نتیجه رسید. برای رسیدن به این منظور دو روش اساسی موجود است؛ یکی توجه به توسعه همگانی ورزش، یعنی به زیرساخت ورزش‌های اساسی که در آنها شانس مدال‌آوری داریم، توجه بیشتری شود و در سطح آموزش و پرورش مربیانی را در نقاط مختلف کشور آموزش دهیم و جمعیت زیادی از جوانان مستعد و ورزشکار را پای کار بیاوریم که از این افراد، تعدادی نخبه می‌شوند؛ حرفه‌ای‌تر می‌شوند؛ در سطح قهرمانی می‌آیند و تعدادی هم در میادین جهانی و المپیک می‌درخشند.

وی در ادامه گفت: پنج کشور اول دنیا بیشتر از روشی که گفتم استفاده می‌کنند؛ این کشورها در رشته‌های مختلف ورزشی، درسطوح مختلف جامعه فعالیت دارند و با برنامه‌ریزی پیش می‌روند. این کارشناس ادامه داد: ما اگر بخواهیم در وزنه‌برداری توسعه داشته باشیم، باید سالن‌ها و میله‌های وزنه‌برداری را حتی به روستاها ببریم. در حال حاضر مراکز استان‌ها در بخش وزنه‌برداری فقیر هستند. ما سالن و میله مناسب نداریم و جای مربی حرفه‌ای که برای ورزشکاران وقت بگذارد، در بسیاری از استان‌ها خالی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها