شناسایی مدارک تحصیلی جعلی با سامانه متمرکز

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که دفاتر پیشخوان‌ دولت برای صدور تائیدیه‌های تحصیلی فعال هستند، گفت: سیستم صدور الکترونیکی تائیدیه‌های تحصیلی متمرکز شد‌ه‌ و می‌توان مدارک غیرواقعی را از این طریق شناسایی کرد.
کد خبر: ۱۰۰۴۳۹۱

علی زرافشان در گفت‌وگو با فارس، درخصوص نتایج تشکیل کارگروه مبارزه با جاعلان مدرک تحصیلی بیان کرد: براساس مصوبه هیأت وزیران، ستادی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور تشکیل شده و همه دستگاه‌هایی که مدرکی معتبر صادر کرده یا در این فرآیند نقش دارند، عضو این ستاد هستند. وزارت آموزش و پرورش نیز عضو این ستاد است و دستگاه‌های عضو موظف هستند ستاد متناظری نیز در دستگاه خودشان ایجاد کنند و در آموزش و پرورش هم این ستاد تشکیل شده است.

وی با بیان این‌که سال گذشته کمیته‌هایی در سطح استان‌ها تشکیل شد تا از نزدیک این موضوع رصد شود، یادآور شد: از سال قبل بازدیدهای میدانی در مدارس از سوی ستادها انجام شده که خبرهای دستگیری و کشف جاعلان این مدرک‌ها اعلام شد. زرافشان با اشاره به این‌که سال گذشته مصوبه‌ای با عنوان فرآیند صدور مدرک تحصیلی در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید که در آن تکالیفی تعیین و تغییری در فرآیند تائیدیه‌های تحصیلی ایجاد شد، افزود: در این راستا سیستم صدور الکترونیکی تائیدیه‌های تحصیلی متمرکز شد، به‌طوری که هم‌اکنون می‌توان مدارکی را که غیرواقعی صادر شده‌اند، شناسایی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها