بررسی لایحه خصوصی سازی تا واگذاری کامل سهام عدالت متوقف می ماند
هر چقدر واگذاری سهام عدالت طول بکشد لایحه خصوصیسازی متوقف خواهد ماند اما کار کارشناسی آن از سوی سازمان خصوصیسازی انجام میگیرد.
کد خبر: ۱۰۰۰۱۶
سیدمهدی عقدایی معاون واگذاری سازمان خصوصیسازی در گفتوگو با ایسنا ، درباره لایحه خصوصیسازی و این که بحث کارشناسی این لایحه متوقف نشده است ، ادامه داد: این لایحه در هیات دولت در حال حاضر متوقف شده است که بحث سهام عدالت به نتیجه نهایی برسد و کلیه سهام عدالت واگذار شود و بعد از آن بحث لایحه خصوصیسازی مطرح خواهد شد.
او در پاسخ به این پرسش که تا چه زمانی بحث لایحه خصوصیسازی مجددا در دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت ، گفت: هر چقدر واگذاری سهام عدالت طول بکشد این لایحه متوقف خواهد شد اما کار کارشناسی آن از سوی سازمان خصوصیسازی انجام میگیرد.
عقدایی هدف از لایحه خصوصیسازی را افزایش سهم بخش خصوصی و تعاونی در فعالیتهای اقتصادی دانست و گفت: علاوه بر این اهداف ، این لایحه ارتقاء کارایی و همچنین بهرهوری منابع مادی و انسانی را دربر دارد. افزایش رقابتپذیری و رشد اقتصاد ملی نیز از دیگر موارد مطرح در این لایحه است.
وی در پاسخ به این پرسش که با شکلگیری شرکت بورس ، سازمان خصوصیسازی به چه صورت سهام خود را در بورس عرضه خواهد کرد؛
توضیح داد: سهامی که در قالب سهام عدالت واگذار نخواهد شد مانند سهام شرکتهایی که عضو بورس هستند از طریق بورس به بخش خصوصی واگذار خواهد شد اما شرکتهایی که عضو بورس نیستند و سهامی خاص به حساب میآیند از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار میشوند مشروط به این که آن شرکتها مشمول سهام عدالت نباشند.