آبلیموی همیشه تازه

راهکارهایی برای آن‌که آبلیمو را تازه نگهداریم

آبلیموی همیشه تازه

۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴

اغلب ما ترجیح می‌دهیم از آبلیموی تازه و خواص بی‌نظیر آن بهره ببریم. با وجود این اما آبلیموی تازه همیشه در دسترس نیست. درچنین مواقعی یا باید سراغ آبلیموهای صنعتی رفت  یا از آبلیموهای خانگی استفاده کرد. البته آبلیموهای خانگی هم گاهی اوقات کپک می‌زند یا کیفیت خود را از دست می‌دهد.

آیا فریزکردن اسفناج مضر است؟

آیا فریزکردن اسفناج مضر است؟

۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸

به‌طور کلی اسفناج پخته دارای نیترات است و فریز کردن آن موجب ترکیب نیترات با اسید آمینه و تولید ماده‌ای سرطان‌زا به نام نیتروزامین می‌شود. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که میزان نیترایت موجود در اسفناج پخته شده بسیار کم است و از همین‌رو خطر جدی برای سلامت ایجاد نمی‌کند.

انارپلو غذایی یلدایی در سفره قزوینی‌ها

فوت‌وفن‌های پخت یک غذای زمستانی

انارپلو غذایی یلدایی در سفره قزوینی‌ها

۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

«نارپلو» یا «انارپلو» یک غذا با مرغ یا گوشت گوسفند ازجمله پلوهای ایرانی خوشمزه برای شام شب‌یلداست که درشهرهایی مثل قزوین و شیراز به‌نام انارپلوی قزوینی و انارپلو شیرازی بسیار محبوب است. انارپلوی افغانی هم از غذاهای مشهور افغانستانی است.

اناربیج گیلانی برای خودمانی و مهمانی

فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای یلدایی خوشمزه و پر‌خاصیت

اناربیج گیلانی برای خودمانی و مهمانی

۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳

خورش اناربیج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه ایرانی که اصالت آن متعلق به استان گیلان است. این خورشت خوش عطر و طعم ازجمله غذاهای مناسب برای فصل زمستان است و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های یلدایی باشد.

حلیم، خوراکی گرم برای روزهای سرد

سیر تا پیاز پخت یک حلیم خوش عطر و طعم

حلیم، خوراکی گرم برای روزهای سرد

۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴

با سرد شدن هوا، بهتر است تغذیه خودمان را متناسب با سرمای هوا تغییر دهیم و از غذاهایی با طبع گرم بیشتر استفاده کنیم.

کشمش‌پلو، غذایی مناسب روزهای سرد

فوت و فن‌های پخت یک پلوی مخلوط خوش عطر و طعم

کشمش‌پلو، غذایی مناسب روزهای سرد

۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

کشمش‌پلو، یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می‌شود. این غذا جزو غذاهایی با طبع گرم است که برای ایام پاییز و زمستان غذای مناسبی محسوب می‌شود.

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴

با فرا رسیدن فصل پاییز و رسیدن میوه به، به بازار حیف است خودتان را از طعم بی‌نظیر تاس‌کباب به محروم کنید.

سوپ لبو مخصوص روزهای سرد سال

فوت و فن‌های یک سوپ خوشمزه و خوشرنگ

سوپ لبو مخصوص روزهای سرد سال

۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

با آغاز فصل سردسال فروشنده‌های دوره‌گردی که مجمعه‌های بزرگ را روی چرخ‌های دستی گذاشته و لبو داغ به دست رهگذران می‌دهند در گوشه و کنار هر کوی و برزنی دیده می‌شود. اصلا لبو به بخشی از خاطرات نوستالژیک زندگی ما تبدیل شده است، البته تنها خوراکی‌ای نیست که از چغندر قرمز تهیه می‌شود، بلکه می‌توانیم با آن سوپ، سالاد و...خوشمزه‌ای درست کنیم.

رب خوبه از گوجه فرنگی باشه!

چگونگی تشخیص رب سالم از تقلبی

رب خوبه از گوجه فرنگی باشه!

۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴

رب گوجه فرنگی اصلی و با کیفیت از گوجه‌های طبیعی و تازه تهیه می‌شود و هیچ ماده‌ غیرغذایی در آن استفاده نمی‌شود. در مقابل، نوع تقلبی این محصول معمولا شامل مواد افزودنی مانند قند، اسیدها، نمک اضافی و رنگ‌های مصنوعی است.

گلوله‌های یخی پروتئینی!

راهکارهایی برای یخ‌زدایی از گوشت و مرغ گلوله‌های یخی پروتئینی!

گلوله‌های یخی پروتئینی!

۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳

شاید بخش عمده‌ای از زمان درست کردن غذاهای گوشتی به یخ‌زدایی آنها باز گردد! گوشت، مرغ و سایر مواد پروتئینی را باید در فریزر نگهداری کرد و تا باز شدن یخ آنها ممکن است چند ساعت زمان نیاز باشد.

قبلی۲بعدی