تنبل پرخاصیت!

تنبل پرخاصیت!

۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹

طبع کدو حلوایی سرد است و از خواص آن در طب سنتی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم: ادرار آور و تب‌بر است. تخم این میوه به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. در نتیجه مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده‌است. کدو حلوایی، اخلاط و سرفه را آسان می‌کند. اگر از کدو حلوایی پخته به صورت کرم برای صورت استفاده کنید، صورت شما را براق و زیبا می‌کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.

فوت و فن‌ یک خورش پاییزی

چگونه خورش کدو حلوایی درست کنیم؟

فوت و فن‌ یک خورش پاییزی

۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹

خورش کدو حلوایی یکی از خوراک‌های سنتی و قدیمی ایران است. این خورش بیشتر در جنوب کشور و به خصوص بوشهر طبخ می‌شود. البته این خوراک از دوره‌ صفوی به جامانده و طبیعتا طی این سال‌ها شیوه طبخ آن در جنوب کشور تغییراتی کرده‌است.

ماش‌پلو؛ سنتی و پر‌خاصیت

فوت‌و‌فن‌های پخت یک ماش‌پلوی خوش عطر و طعم

ماش‌پلو؛ سنتی و پر‌خاصیت

۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

ماش‌پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود. ماش‌پلو شباهت زیادی به عدس‌پلو دارد و اگر از افرادی باشید که به عدس‌پلو علاقه‌مندید، این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی را نیز می‌پسندید. ماش را می‌توانیم به صورت ساده برای شام یا ناهار درست کنیم یا این‌که به‌عنوان یک غذای مجلسی به همراه ماهیچه، گوشت، مرغ یا مانند این دستور به همراه گوشت چرخ‌کرده قلقلی درست کنیم. برای تزئین روی این غذای خوشمزه به سلیقه خود می‌توانیم از پیاز داغ، کشمش پلویی تفت‌داده و... استفاده کنیم.

نبرد با بوی زهم گوشت روی دستان

چگونه بوی بد گوشت را از دستان‌مان دور کنیم‌؟

نبرد با بوی زهم گوشت روی دستان

۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۹

یکی از بخش‌های ناخوشایند آشپزی ماندن بوی بد مواد‌غذایی روی دست‌هاست. یکی از مواد غذایی که بوی آن تا ساعت‌ها می‌تواند روی دستان شما باقی بماند و شما را حسابی کلافه کند، گوشت قرمز است. البته راهکارهایی برای رفع بوی زهم گوشت قرمز از دست وجود دارد که می‌توانید بسته به شرایط از آنها استفاده کنید.

روایت‌هایی خوردنی

روایت‌هایی مزه‌دار از دل تاریخ

روایت‌هایی خوردنی

۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲

این شکم مبارک تنها چیزی است که ما آدم‌ها در بالا و پایین‌های زندگی، در هر جایی از تاریخ که نگاه کنیم از یاد نبرده‌ایم. البته این‌که توانایی نادیده‌گرفتن آن را هم نداریم، بی‌تاثیر نیست. نیازی که در دل تاریخ به هزارگونه چرخ خورده و هربار خیر و شری را با خودش برای ما آورده است؛ از قابلیت زنده‌ماندن و افزایش جمعیت گرفته تا جنگ‌هایی که بر سر این مهم رخ داده. ما هم به همین بهانه در این صفحه از قطب‌نما به دل تاریخ زده‌ایم تا راوی روایت‌هایی مزه‌دار باشیم.

قهرمان دنیای خوردنی‌ها

قهرمان دنیای خوردنی‌ها

۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳

اگر اهل آشپزی و دنیای غذاهای جورواجور باشید؛ قطعا با ته‌دیگ‌های طلایی سر و کله زده‌اید. از همان ته‌دیگ‌هایی که بعضی‌ها به عشق آن، از قصد دوست دارند که مادر یا مادربزرگ‌شان برای او دیرتر برنج بکشد تا سهمی از آن مدال طلای برنجی داشته باشند. الینا سعیدان سوژه مصاحبه خوشمزه امروز و عاشق خلق کردن است.

کال‌کباب طعم‌خوش بادمجان کبابی با چاشنی انار

فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای اصیل گیلانی

کال‌کباب طعم‌خوش بادمجان کبابی با چاشنی انار

۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱

کال‌کباب یکی از انواع غذاهای معروف و بسیار خوشمزه شمالی است که با بادمجان تهیه می‌شود. طعم این غذا به‌دلیل دودی بودن بادمجان شباهت‌هایی به میرزا قاسمی دارد.

بفرمایید کلم‌پلو

فوت و فن‌های پخت یک کلم‌پلوی همه چیز تمام

بفرمایید کلم‌پلو

۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵

کلم‌پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که با دستور پخت‌های متفاوتی تهیه می‌شود. وجود کلم در این غذا خواص متعددی را به آن می‌بخشد که نمی‌توان از آن گذشت. عطر و طعم این غذا هم برای بسیاری از افراد دوست‌داشتنی است هر چند بخشی از افراد از بوی کلم خوش‌شان نمی‌آید اما با این روش کلم پلویی خوشمزه می‌توانید بپزید که کمتر کسی عطر و طعمش را دوست نداشته‌باشد.

پوست لیموترش را دور نریزید

پوست لیموترش را دور نریزید

۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴

لیموترش میوه خوش عطری است که طعمش می‌تواند هر خوراکی را خوشایندتر کند و حتی پوستش کاربرد دارد!‌

عطر و طع زعفرانم با یخ!

عطر و طع زعفرانم با یخ!

۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵

زعفران یکی از بهترین و البته پرخاصیت‌ترین چاشنی‌هایی است که در انواع و اقسام خوراکی‌ها کاربرد دارد، از نوشیدنی‌های زعفرانی گرفته تا چاشنی انواع و اقسام غذاها و خورش‌ها و درست‌کردن برنج زعفرانی. نکته قابل تامل اما در کنار عطر و طعم بهشتی زعفران، قیمت آن است و این قیمت بالا موجب می‌شود تا سعی کنیم بهترین روش را برای استفاده حداکثری از رنگ و عطر زعفران انتخاب کنیم.

قبلی۳بعدی