جشنواره‌ای در تراز انقلاب اسلامی

اختتامیه جشنواره فیلم فجر در حالی امشب برگزار می‌شود که امیری‌صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: امسال کمترین مداخله را در جشنواره داشته‌ایم.
کد خبر: ۹۹۹۹۰۸

به گزارش فارس، وی با ابراز رضایت از فیلم‌های این دوره از جشنواره توضیح داده: ما امسال دو اقدام اساسی انجام دادیم؛ اول این که حواشی جشنواره را کم کرده و به متن پرداختیم و دوم این که با انتخاب هیات انتخاب و هیات داوری سعی کردیم، کمترین مداخله را در داوری جشنواره داشته باشیم. این عوامل موجب شد جشنواره فیلم فجر امسال در تراز انقلاب اسلامی برگزار شود.

در صحبت‌های صالحی‌امیری که چند ماهی است بر کرسی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تکیه زده است چند نکته جالب دیده می‌شود. نکته اول این که جشنواره امسال یکی از پرحاشیه‌ترین جشنواره‌هایی بود که از ابتدا تاکنون برگزار شده است. محتوا و ساختار فیلم‌ها و در ادامه معرفی نامزدهای دریافت سیمرغ، حاشیه‌های جشنواره امسال را از متن پررنگ‌تر کرد. دومین نکته این که جشنواره فیلم فجر همواره هم هیات انتخاب داشته و هم هیات داوری و این موضوع اتفاق تازه‌ای در جشنواره نیست که وزیر از آن به عنوان امتیاز نام برده است و سوم این که جشنواره فیلم فجر یکی از اولین برنامه‌هایی است که برای دهه فجر و جشن‌‌های پیروزی انقلاب طراحی و راه‌اندازی شد.

حالا معلوم نیست منظور وزیر از این که گفته جشنواره امسال در تراز انقلاب اسلامی برگزار شده، چیست؟ مگر جشنواره‌‌های دوره‌های قبلی و سال‌های گذشته در تراز انقلاب اسلامی نبوده و فیلم‌ها بدون دریافت مجوز ساخت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تولید شده‌اند یا جشنواره بر اساس قوانین جمهوری اسلامی برگزار نشده است؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها