شیراز؛ پایتخت جوانان جهان اسلام

با حضور رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و استاندار فارس، شیراز به‌طور رسمی به افتخار پایتختی جوانان جهان اسلام نایل شد.
کد خبر: ۹۹۸۹۱۴

به گزارش فارس، تالار حافظ شیراز شاهد برافراشته شدن پرچم و رونمایی از تندیس ویژه پایتختی جوانان جهان اسلام بود. در این آیین الشاد اسکندروف رئیس مجمع جوانان سازمان کنفرانس اسلامی، قشقاوی ملاوردی معاون رئیس‌جمهور و محمدعلی افشانی استاندار فارس حضور داشتند.

در این مراسم، وزیر ورزش و جوانان گفت: انتخاب شیراز به عنوان پایتخت جوانان جهان اسلام موجب رونق گرفتن بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی کشور می‌شود و باید از این فرصت بیشترین بهره را برد. مسعود سلطانی‌فر افزود: شیراز از مهم‌ترین مقاصد فرهنگی، تاریخی، مذهبی و طبیعی کشور است و با این انتخاب بیش از گذشته شاهد تعاملات فرهنگی و ارتباط میان اقشار مختلف و جوانان کشورهای اسلامی خواهیم بود.

وی گفت: موضوع پایتختی شهرهای مختلف کشور در زمینه‌های مختلف فرهنگی و گردشگری در برنامه وزارت ورزش و جوانان است که در این راستا مشهد مقدس نیز پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 و تبریز نیز به عنوان پایتخت گردشگری در سال 2018 انتخاب شده است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: امروز ستادهای جوانان در سراسر کشور فعال بوده و دستاورهای خوبی داشته‌اند و به ما دنبال ایجاد تشکل‌های جدید برای فراهم کردن ورود جوانان به عرصه‌های مختلف هستیم.

سلطانی‌فر پیشنهاد کرد دبیرخانه‌ای تشکیل شود تا با الگوگیری از فعالیت جوانان بر گسترش تعاملات بین آنان در کشورهای اسلامی افزوده شود تا جهانی عاری از خشونت و تروریسم را رقم بزنیم.

در این مراسم رئیس مجمع جوانان کنفرانس اسلامی کلید «شیراز پایتخت جوان جهان اسلام در سال 2017» را به وزیر ورزش و جوانان و همچنین استاندار فارس اهدا کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها