امام جمعه آران و بیدگل تاکید کرد:

ضرورت تبدیل آران و بیدگل به قطب گردشگری مذهبی کشور

امام جمعه آران و بیدگل گفت: وجود بقاع متبرکه متعدد از خاندان اهل بیت و ابنیه تاریخی و مذهبی می‌تواند به عنوان قطب بزرگ گردشگری مذهبی در کشور شناخته شود.
کد خبر: ۹۹۷۶۴۹

به گزارش تسنیم، آیت الله سید محمد موسوی در جمع خبرنگاران با بیان جایگاه گردشگری در اسلام اظهار داشت: توجه به گردشگری مورد تأیید اسلام و قرآن می تواند به صدور فرهنگ مذهبی منطقه آران و بیدگل منجر شود.

امام جمعه آران و بیدگل با اشاره به ظرفیت های ویژه فرهنگی و مذهبی شهرستان افزود: توجه به حوزه گردشگری مذهبی آران و بیدگل می‌تواند در توسعه این شهر مذهبی نقش موثری داشته باشد.

وی جاذبه‌های متعدد مذهبی آران و بیدگل را فرصت مناسبی برای ترویج گردشگری مذهبی دانست و گفت: بقاع متبرکه متعدد از خاندان اهل بیت (علیهم السلام) و ابنیه تاریخی و مذهبی منحصر به فرد این فرصت را برای شهرستان آران و بیدگل ایجاد کرده است که به عنوان قطب بزرگ گردشگری مذهبی در کشور شناخته شود.

موسوی با تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت های گردشگری مذهبی در این شهرستان خاطر نشان کرد: با وجود ظرفیت مناسب توسعه این نوع گردشگری در آران و بیدگل اما برای تحقق این امر لازم است مسئولان زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر در این بخش را فراهم کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها