در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سید حمید طهائی در گفت و گو با ایرنا افزود: تسهیل در روابط تجاری بین الملل از دستاوردهای برجام برای این استان بوده به طوری که شاهد حضور هیات های تجاری از کشورهای مختلف برای سرمایه گذاری در این استان هستیم.
وی ادامه داد: نتیجه این تعامل تجاری و اقتصادی با کشورهای خارجی صادرات محصولاتی همچون ماکارونی، آرد، گندم، شیر، فرآورده های غلات به مقصد کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، ترکیه، سومالی، انگلستان، آذربایجان، ترکمنستان، کنیا و کویت بوده است .
طهائی گفت: همچنین با سفر هیات اقتصادی و تجاری البرزبه کشور روسیه 4 تفاهم نامه همکاری اقتصادی و تجاری بین اتاق بازرگانی استان با اتاق های بازرگانی مسکو و ایونوا به امضا رسیده است .
وی خاطرنشان کرد: همچنین اتحادیه صنایع روسیه(اوراسیا) در کنار برگزاری نمایشگاه تخصصی توانمندی های صادراتی به میزبانی استان البرز در کشور اکراین از 5 تا 8 آبان ماه در سال جاری و همزمان اعزام هیات تجاری به آن کشور دستاوردهای خوبی برای این استان در حوزه تجارت خارجی رقم زده اند .
استاندار البرز اضافه کرد: این سفر به امضای 4 تفاهم نامه همکاری اقتصادی و تجاری، امضای 2 تفاهم نامه همکاری بین استانداران البرز و ترنوپیل و خرسون منتهی شد علاوه بر این امضای 2 تفاهم نامه همکاری بین اتاق های بازرگانی شهر کی یف و شهر ترنسکارپتین نیز در جریان این سفر رقم خورد.
استاندار البرز با اشاره به پذیرش هیات های تجاری از کشورهای مختلف در این استان افزود: میزبانی البرز از هیات های تجاری خارجی منجر به جذب سرمایه گذاران خارجی در حوزه تولید و بویژه تولیدات صادرات محور، بهبود واردات اولیه و ماشین آلات خط تولید واحدهای تولیدی از طریق گمرک استان شده و همچنین بهبود صادرات استان در مقایسه با سال های قبل را می توان از دستاوردهای برنامه جامع اقدام مشترک در این استان اعلام کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: