2500 شغل در صنعت سیستان و بلوچستان ایجاد شد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امسال با راه‌اندازی واحدهای تعطیل، راکد و نیمه‌فعال 2500 شغل در بخش صنعت استان ایجاد شده است.
کد خبر: ۹۹۱۷۸۷

به گزارش ایرنا، علی اوسط هاشمی در هفدهمین نشست ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ایجاد اشتغال در بخش صنعت، به دلیل پراکندگی آن در سیستان و بلوچستان بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

این مسئول با اشاره به تجهیز بندر شهید بهشتی افزود: برداشت 405 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاری در توسعه و تجهیز بندر شهید بهشتی چابهار نهایی شده است. وی ادامه داد: 9 جرثقیل بزرگ با ظرفیت بالا امروز وارد بندر شهید بهشتی چابهار می‌شود و رسیدن این تجهیزات، فردایی بهتر را برای استان رقم می‌زند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تجهیزات بندر شهید بهشتی چابهار ابتدا قرار بود، از چین خریداری شود که به برکت برجام توانستیم این تجهیزات را از آلمان خریداری کنیم.

هاشمی بیان کرد: برای تشویق سرمایه‌گذاری در بخش معادن سیستان و بلوچستان باید بسته‌های تشویقی خوبی در نظر گرفته شود تا میل سرمایه‌گذاری در این بخش افزایش پیدا کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: خانه معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت و نظام مهندسی استان از کسانی که در زمینه اکتشاف معادن فعالیت دارند، دعوت می‌کند تا در بخش استخراج نیز همکاری داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: اولویت بهره‌برداری از ذخایر معادن در سیستان و بلوچستان با نیروهای بومی استان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها